Tietoa meistäExplorius aloitti vaihto-oppilastoiminnan vuonna 2000. Aluksi keskityimme tarjoamaan perinteistä vaihto-oppilasohjelmaa lähettämällä oppilaita heidän toivomiinsa kohdemaihin ja ottamalla vastaan Suomeen tulevia oppilaita. Vuonna 2008 aloitimme Select High School ohjelman, jossa oppilas voi itse valita mitä ja missä haluaa opiskella. Select High School ohjelmassa on yli 300 yhteistyökoulua USA:ssa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.
Explorius toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Oppilaat ovat aina toimintamme keskipisteessä. Kuuntelemme vaihto-oppilaaksi lähtevän nuoren toiveita ja opimme tuntemaan heidät jo hyvissä ajoin ennen vaihto-oppilasvuotta. Tämä on vakuuttanut oppilaat ja heidän vanhempansa ammattitaidostamme.

Me Exploriuksella teemme parhaamme, jotta oppilaamme voisivat huoletta nauttia vaihto-oppilasvuodesta. Tiedämme usean vuoden kokemuksella, että hyvä valmistautuminen vaihtovuoteen on tärkeä osa sen onnistumista. Kokemuksien ja elämyksien kerääminen, uusiin ihmisiin tutustuminen ja kielitaidon vahvistaminen sujuvat helpommin kun valmistautuminen on tehty huolella.
Onnistunut vaihtovuosi on jokaisesta itsestään kiinni. Avaimet hienoon kokemukseen ovat vaihto-oppilaaksi lähtevällä nuorella, vanhemmilla ja meillä. Panostamme ennen vaihto-oppilasvuotta siihen, että vaihtoon lähtevät oppilaamme ovat hyvin valmistautuneita. Vaihtovuoden aikana tuemme ja kannustamme oppilaitamme olemalla heihin säännöllisesti yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.