Tietoa meistäExplorius sai alkunsa Ruotsissa vuonna 2002. Aluksi Explorius tarjosi vain Classic High School -vaihto-oppilasohjelmia, pääkohdemaanan USA. Explorius oli pitkään ainoa vaihto-oppilasmatkojen järjestäjä, jonka matkojen hintaan sisältyi Soft Landing Camp. 

Suomessa Explorius aloitti toimintansa vuonna 2008. Samana vuonna toimme Pohjoismaihin Select High School -vaihto-oppilasohjelman, jossa oppilas voi itse valita mitä ja missä haluaa opiskella. Tänä päivänä Exploriuksen Select High School yhteistyökouluverkosto käsittää yli 900 koulua ja koulupiiriä USA, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Iso-Britanniassa.

Explorius toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Henkilökunnallamme on vankka kokemus nuorisovaihdon ja -matkailun alalta. Työntekijäkuntamme koostuu monen ikäisistä ihmisistä, ja useat nuoremmista työntekijöistämme ovat itse olleet ulkomailla Exploriuksen vaihto-oppilaina. 

Teemme parhaamme, jotta oppilaamme voisivat huoletta nauttia vaihto-oppilasmatkastaan. Oppilaiden toiveiden kuunteleminen ja vanhempien työntekijöiden kokemus yhdistettynä nuorempien tuoreeseen näkökulmaan takaa sen, että vaihto-oppilasmatkojen kehitystyö on jatkuvaa ja voimme tarjota nuorten tarpeisiin sopivia opintoja ulkomailla. 

Vaihto-oppilaaksi lähtö on iso juttu koko perheelle. Valmistamme sinut ja perheesi tätä seikkailua varten ja olemme mukanasi koko vaihto-oppilasmatkan ajan. 

Lämpimästi tervetuloa!Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.