Vaihto-oppilaaksi Argentiinaan!

Vaihto-oppilas vaihtoperheensä kanssa

Asut paikallisen isäntäperheen luona ja käyt joko julkista tai yksityistä koulua. Argentiinalaiset ovat perherakkaita ja yhteinen illallinen on monessa perheessä päivän kohokohta. Perheeseen katsotaan kuuluvaksi usein niin serkut kuin naapuritkin. Urheilu, musiikki ja vilkas seuraelämä kuuluvat argentiinalaiseen arkeen. Mikäli haluat oppia sujuvan espanjankielen ja olet sosiaalinen – Argentiina on sinua varten!

Argentiinan espanja eroaa hiukan Espanjassa puhutusta kielestä, mutta kotiin palattuasi pystyt keskustelemaan sujuvasti kenen tahansa espanjankielisen kanssa.

Maisemia sademetsistä jäätikköihin
Argentiinassa, Etelä-Amerikan toiseksi suurimmassa maassa, luonto on kaikessa vaihtelevuudessaan upea kokemus. Pohjoisen tropiikista on matkaa etelän Tulimaahan yli 3500 km ja siihen väliin mahtuu koko luonnon monimuotoisuus. Argentiinassa voit tutustua sekä sademetsiin että jäätikköihin, ratsastaa Pampasin tasangolla, etsiä dinosauruksien jälkiä Patagoniassa tai nähdä tangoa Buenos Airesin kaduilla.

Kuka voi hakea?
Voit hakea Argentiinaan Exploriuksen vaihto-oppilaaksi, jos olet syntynyt 1.3.1999–1.8.2002 välisenä aikana, et ole osallistunut ylioppilaskokeisiin ja opiskelet kokopäiväisesti lähtöä edeltävänä lukukautena. Sinulla tulee olla kaikista opiskelemistasi aineista hyväksytyt suoritukset ja hyvä englanninkielen taito. Aiempia espanjankielin opintoja ei vaadita.

Lähtö
Lukuvuoden ohjelmassa lähdet Argentiinaan joko tammikuussa 2017 ja palaat saman vuoden joulukuussa tai heinäkuussa 2017 ja palaat Suomeen kesäkuussa 2018.

Hinta
Vaihto-oppilasvuosi 2017/18 Argentiinassa maksaa 8950 €.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.