Kaksi kohdemaata


Valitse joko USA & Australia ohjelma tai vietä unelmiesi vuosi kahdessa valitsemassasi Euroopan maassa!

USA & Australia
Etkö osaa päättää USA:n todellisen High School Spiritin ja Australian lämmön välillä? Sitten USA & Australia -ohjlema on juuri oikea sinulle! Ohjelmassa tulet viettämään ensimmäiset viisi kuukautta aidossa amerikkalaisessa High Schoolissa. Sen jälkeen lennät helmikuun alussa Australiaan, juuri sopivasti australialaisen lukuvuoden alkuun mennessä. Kesäkuussa kotiin palatessasi olet viettänyt kokemusrikkaan vaihtovuoden kahdessa eri kohdemaassa!

Kaksi kieltä, yksi vaihtovuosi
Harkitsetko vaihtovuotta Euroopassa, mutta kohteen valitseminen ei tunnu onnistuvan? Nyt voit valita kaksi! Eurooppa Combo-ohjelmassamme voit valita kaksi mieluista kohdemaata kaikista Euroopan ohjelmistamme, ja viettää unelmien vaihtovuoden. Ja mikä parasta: voit viettää vaihtovuottasi kahdella eri kielellä!

Ystäviä kansainvälisesti
Kokemusten ja kielen oppimisen lisäksi saat kohdemaissasi uusia ystäviä ja kaksi uutta kotia. Tuplasti enemmän, kun normaalina vaihtovuonna! Lupaamme, että tämä vaihtovuosi on kokemus, jota et tule unohtamaan.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.