Eurooppa Combo-ohjelma

Kaksi maata, kaksi kieltä, yksi vaihtovuosi!

Eurooppa combo-ohjelmassamme sinulla on mahdollisuus viettää vaihto-oppilasvuosi kahdessa eri Euroopan maassa. Vietät ensin lukukauden ensimmäisessä valitsemassasi maassa, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus palata kotiin viettämään joulua*. Sen jälkeen lähdet seuraavaan valitsemaasi maahan.

Maavaihtoehtoina ovat Saksa, Italia, Espanja, Ranska* ja Skandinavian maat. 

Voit myös lisämaksusta osallistua molempien maiden Soft Landing Camp -leirille.

*Jos haluat palata jouluksi kotiin, on siitä ilmoitettava toimistolle ajoissa hakuprosessin aikana.
**Ranskan voit valita vain syyslukukaudeksi.

Kansainvälisty!

Eurooppa combo-ohjelmassa et ainoastaan pääse tavallista useampaan maahan vaihtovuoden aikana, mutta opit kaksi eri kieltä yhden vuoden aikana! Eurooppa combo-ohjelma on siten täydellinen vaihtoehto, jos olet kiinnostunut kielten opiskelusta.

Lukuvuotesi aikana opit myös tuntemaan kummankin valitsemasi maasi kulttuurit läpikotaisin ja palaat kotiin entistä kansainvälisempänä.


Eurooppa combo-ohjelman lukuvuodelle 2018/19 hintaan 8 990€ ilman Espanja valintaa ja Espanja valinnan kanssa 9 490€

 
Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.