Vaihtariksi Ranskaan

Ranskalaiset arvostavat elämän pieniä, hyviä hetkiä. Ranskassa opit arvostamaan pitkiä päivällisiä, hyvää ruokaa ja keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa.

Vaihto-oppilaana Ranskassa asut isäntäperheessä ja käyt paikallista koulua, tietenkin ranskaksi! Jos tunnet tarvitsevasi vahvistusta ranskankielessä, voit ottaa vaihto-oppilasmatkasi alkuun kahden viikon ranskankielen kurssin. 

Koulu
Ranskassa opiskelu otetaan vakavasti ja koulutus on akateemisesti korkeatasoista. Siitä huolimatta sinulla on vain 25 oppituntia viikossa koulua ja useimmiten keskiviikko iltapäivisin on vapaata harrastuksiasi varten. Opiskelet samoja aineita kuin luokkakaverisi ja todennäköisimmin tulet käymään 11:ä vuosikurssia, Première.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.