Vaihto-oppilaaksi Japaniin!Vaihto-oppilaana nousevan auringon maassa.

Asut japanilaisessa isäntäperheessä, hyvin todennäköisesti kerrostalossa suurkaupungissa. Japanin kielen oppiminen on haasteellista ja edellytämme Japaniin lähteviltä vaihto-oppilailta perustietoja japaninkielessä. Kaiken koulussa puhutun ymmärtäminen on alussa hankalaa ja tästä syystä saat opiskella japania itsenäisesti niillä tunneilla, joiden opetusta et pysty seuraamaan.


Uudet tuulet ja vanhat perinteet.

Japani on varmasti kaikista maailman teollistuneista maista mystisin ja jännittävin. Tuhansia vuosia vanhat perinteet vaikuttavat voimakkaasti japanilaisten arkipäivään samalla kun he hyödyntävät uusinta nykyaikaista tekniikkaa niin kotona kuin työpaikallakin. Japanissa kohtaat paljon mielenkiintoisia vastakohtia; esimerkiksi vanhoja ihmisiä kohtaan käyttäydytään perinteiden mukaisesti kunnioittavasti ja nuorille järjestetään entistä enemmän mahdollisuuksia korostaa omaa identiteettiään, kaikkien perinteiden vastaisesti; työ on japanilaisille tärkeätä ja monet työskentelevät pitkiä päiviä mutta nuoret naiset lykkäävät naimisiinmenoa koska toivovat tulevien aviomiestensä viettävän enemmän aikaa perheidensä kanssa. Japanin tuhansia vuosia pitkä historia on kunnioitusta herättävä ja maan kehittyminen toisen maailmansodan runtelemasta kansakunnasta yhdeksi maailman vahvimmista teollisuusvaltioista ja siitä edelleen vahvaksi vaikuttajaksi maailman viihteessä on vähintäänkin kiehtova tarina.

Vaihto-oppilaana Japanissa pääset näkemään huiman teollisen kehityksen vauhdin ja käytät varmasti koulussasi tai kotona tekniikkaa, josta Suomessa ei vielä ole tietoakaan!

Kuka voi hakea?

Voit hakea Japaniin Exploriuksen vaihto-oppilaaksi, jos et ole osallistunut ylioppilaskokeisiin ja opiskelet kokopäiväisesti lähtöä edeltävänä lukukautena. Sinulla tulee olla kaikista opiskelemistasi aineista hyväksytyt suoritukset, hyvä englanninkielen taito sekä japaninkielen opintoja kahden lukuvuoden verran. Voit hakea maaliskuun 2017 lähtöön jos olet syntynyt 1.3.1999 ja 1.4.2002 välisenä aikana. Elokuun lähtöön voit hakea jos olet syntynyt 1.3.1999 ja 1.8.2002 välisenä aikana.

Lähtö
Japanilainen kouluvuosi alkaa huhtikuussa, lähtö Japaniin on maaliskuussa ja paluu seuraavan vuoden tammikuussa. Jos haluat lähteä suomalaisen lukuvuoden mukaan, on lähtö elokuussa ja paluu kesäkuussa.

Hinta
Vaihto-oppilasvuosi 2017/18 Japanissa maksaa 9950 €.


Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.