Uusi-SeelantiLähde vaihto-oppilaaksi Uuteen-Seelantiin!

Uudessa-Seelannissa saatat kokea seikkailuja; voit vuorikiipeillä, vaeltaa luolissa tai patikoida ”go tramping”. Koulunkäynti maassa, jossa ”Outdoor Education” on oppiaine kannattaa kokea!

Luonto on uusiseelantilaisille tärkeä ja tämä tulee esille monessa asiassa. Kouluissa on tarjolla monia erilaisia urheilumahdollisuuksia, tavalliset perheet käyvät usein retkeilemässä ja vaihto-oppilaana saatat lähteä uusien ystäviesi kanssa retkelle vuoristoon. Uusiseelantilaiset ovat ylpeitä luonnostaan ja todennäköisesti sinäkin opit pitämään maan luontoa yhtä suuressa arvossa kuin "kiwit" eli uusiseelantilaiset itse.

Ensimmäiset viikot Uudessa-Seelannissa tulevat kulumaan nopeasti. Opettelet elämään isäntäperheessäsi samalla kuin totuttelet uuteen kouluun ja pyrit tutustumaan paikallisiin nuoriin. Ensimmäisten viikkojen aikana kaikki on uutta ja olet kaikesta kiinnostunut. Tänä aikana on tärkeintä, että opettelet käyttämään "small talkia", isäntäperheesi odottaa saavansa kuulla koulupäiväsi kulusta joka päivä ja paikalliset nuoret lähestyvät sinua todennäköisesti puhumalla asioista, joista et vielä paljoa tiedä. "Small talk" voi suomalaisittain tuntua ensi alkuun oudolta mutta se on erinomainen tapa päästä pikkuhiljaa tutustumaan ihmisiin.

Koska olet vaihto-oppilas, pitävät ihmiset ympärilläsi huolen siitä, että varmasti pääset nopeasti perille uusiseelantilaisista urheilulajeista. Opit ymmärtämään rugbya ja sinulle varmasti kerrotaan pian mitä joukkuetta pitää kannattaa! Uusiseelantilaiset paitsi seuraavat innokkaasti urheilua myös harrastavat aktiivisesti. Sinullekin tarjoutuu monenlaisia harrastusmahdollisuuksia ja vaihto-oppilasvuoden aikana kannattaa kokeilla uusia harrastuksia.

Vaihto-oppilaana Uudessa-Seelannissa pääset kokeilemaan monenmoista uutta. Hae ohjelmaan pian, sillä paikkoja on vain rajoitettu määrä. Varmista paikkasi niiden harvojen joukossa, jotka pääsevät Uuteen-Seelantiin!

Exploriuksen kautta voit lähteä Uuteen-Seelantiin joko Classic tai Select High School -vaihto-oppilaana.
Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.