RéunionJos haaveilet viettäväsi vaihto-oppilasvuoden aurinkoisessa paikassa, on Réunion täydellinen kohdemaa sinulle!


Réunionin saari on Ranskalle kuuluva hallintoalue keskellä Intian valtamerta. Monipuolinen kasvillisuus ja luonto sekä monikulttuurinen ilmapiiri tekevät saaresta ainutlaatuisen. Upeat vesiputoukset, vehreät metsät, kauniit rannat ja kuuluisa ”Piton de la Fournaise” tulivuori ovat saaren jalokiviä.

Sijannistaan johtuen sekä afrikkalaiset, intialaiset, komorit, kiinalaiset että ranskalaiset ovat päätyneet asuttamaan saarta ja yhdessä luoneet ainutlaatuisen kulttuurin. Ranskalaisella kulttuurilla on ollut suurin vaikutus ja esimerkiksi sosiaaliset normit ja tavat pohjautuvat ranskalaiseen kulttuuriin.

Hinta?
Vaihto-oppilasvuosi 2017/18 Réunionissa maksaa 10495 €
Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.