Vaihtariksi Espanjaan!


Suosittu Espanja tunnetaan isoista kaupungeistaan ja turistikohteistaan. Maan kiehtova historia ja eloisa moderni elämä vetoavat moniin ja jo näidenkin syiden takia vaihto-oppilasvuosi Espanjassa on hyvä vaihtoehto. Eläessäsi paikallisen perheen kanssa opit ettei elämä Espanjassa ole pelkästään auringon palvomista ja herkullisten ruokien nauttimista vaan ihmiskeskeisyys ja toisista välittäminen merkitsee paljon espanjalaisille.

Vaihto-oppilaana käyt valtion koulua, jossa kaikki opetus on espanjaksi. Opintojesi suuntaus (kielet, taloustiede, luonnon- tai yhteiskuntatieteet) valitaan kielitaitosi ja aikaisempien opintojesi perusteella.

Explorius vaihto-oppilaana voit valita missä päin Espanjaa tulet asumaan. Missä tahansa Espanjassa vaihto-oppilaana oletkin, voit olla varma että ihmiset ympärilläsi tekevät parhaansa, että sopeutuisit espanjalaiseen elämään!

Kuka voi hakea?
Espanjaan voit lähteä vaihto-oppilaaksi jos maahan saapuessasi olet vähintään 15 -vuotias ja korkeintaan 18,5 -vuotias. Sinulla on koulupaikka lukiossa tai ammattikoulussa Suomessa, ja opiskelet kokopäiväisesti lähtöä edeltävän lukukautena. 

Todistuksesi tulee olla keskitasoa, kaikissa aineissa on oltava hyväksytyt suoritukset. Lisäksi sinulla on hyvä englanninkielen taito ja kahden lukuvuoden verran espanjankielen opintoja. 

Jos olet lukenut espanjaa vähemmän kuin kaksi lukuvuotta, voit lähteä vaihto-oppilaaksi osallistumalla ennen Espanjan lukuvuoden alkua järjestämällemme kolmen viikon mittaiselle kielikurssille Madridissa.  Kielikurssi ei sisälly vaihto-oppilasvuoden (tai -lukukauden) hintaan. 

Lähtö
Jos aiot oleskella Espanjassa lukuvuoden, lähtösi on syyskuussa ja Suomeen palaat seuraavan vuoden kesäkuussa. 

Voit opiskella vaihto-oppilaana Espanjassa lyhyemmänkin aikaa, yhden lukukauden verran. Lukukausioppilaat lähtevät Espanjaan syyskuussa ja palaavat joulukuussa. 


Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.