Tietoa meistä

Lyhyesti Exploriuksesta 

Explorius syntyi vuonna 2007 kun ostimme silloisen Explorican Ruotsissa. Vuoteen 2008 mennessä olimme avanneet toimistot myös Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Halusimme haastaa alalla olemassa olevaa ajattelua ja tarjosimme vaihto-oppilaillemme Soft Landing Campin New Yorkissa. Soft Landing Campin tarkoituksena oli olla vaihto-oppilaille pehmeä lasku Amerikan lukuvuoteen ja tilaisuus nähdä maailman kuuluisin kaupunki, New York. Lisäksi neuvottelimme oppilaillemme etuja kuten mahdollisuus tehdä aluetoiveita sekä paikkoja allergisille oppilaille. Toimme myös Select High School -ohjelman, jossa nuori voi valita mihin koulupiiriin tai kouluun hän sijoittuu. 

Toiminnan kasvettua oli tarpeellista saada mukaan uusia kykyjä ja näkökulmia. Nykyisin Explorius kuuluu kansainväliseen Educatius Groupiin, jossa on jäseniä eri puolilta maailmaa. Ryhmän jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan samoja sääntöjä ja kehittämään yhdessä toimintaa vaihto-oppilaiden etujen mukaisesti.  

Henkilökunnallamme on vankka kokemus nuorisovaihdon ja matkailun alalta. Työntekijäkuntamme koostuu monen ikäisistä ihmisistä, ja useat nuoremmista työntekijöistämme ovat itse olleet ulkomailla Exploriuksen vaihto-oppilaina. Mahdollisuus saada töitä Exploriukselta alkaa jo vaihto-oppilasvuoden aikana, jolloin oppilaamme voivat aloittaa oman CV:n rakentaminen osallistumalla ulkomailla olevan järjestön tai Exploriuksen toimintaan. 

Jatkamme vaihto-oppilasmatkojen kehittämistä ja jvanhojen ajattelutapojen haastamista. Oppilaiden toiveiden kuunteleminen, ylimmän johdon asettamat laatuvaatimukset ja vanhempien työntekijöiden kokemus yhdistettynä nuorempien tuoreeseen näkökulmaan takaa sen, että kehitystyö on jatkuvaa ja voimme tarjota nuorten tarpeisiin sopivia opintoja ulkomailla. 

Vaihto-oppilaaksi lähtö on iso juttu koko perheelle. Valmistamme sinut ja perheesi tätä seikkailua varten ja olemme mukanasi koko vaihto-oppilasmatkan ajan. 

Toivottavasti tapaamme sinut ja perheesi pian!

Pia Flores
Maajohtaja 

Explorius Education Suomi