Tietoa meistäExplorius sai alkunsa Ruotsissa vuonna 2002. Aluksi Explorius tarjosi vain Classic High School -vaihto-oppilasohjelmia, pääkohdemaanan USA. Explorius oli pitkään ainoa vaihto-oppilasmatkojen järjestäjä, jonka matkojen hintaan sisältyi Soft Landing Camp. 

Suomessa Explorius aloitti toimintansa vuonna 2008. Samana vuonna toimme Pohjoismaihin Select High School -vaihto-oppilasohjelman, jossa oppilas voi itse valita mitä ja missä haluaa opiskella. Tänä päivänä Exploriuksen Select High School yhteistyökouluverkosto käsittää yli 900 koulua ja koulupiiriä USA, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Iso-Britanniassa.

Explorius toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Henkilökunnallamme on vankka kokemus nuorisovaihdon ja -matkailun alalta. Työntekijäkuntamme koostuu monen ikäisistä ihmisistä, ja useat nuoremmista työntekijöistämme ovat itse olleet ulkomailla Exploriuksen vaihto-oppilaina. 

Teemme parhaamme, jotta oppilaamme voisivat huoletta nauttia vaihto-oppilasmatkastaan. Oppilaiden toiveiden kuunteleminen ja vanhempien työntekijöiden kokemus yhdistettynä nuorempien tuoreeseen näkökulmaan takaa sen, että vaihto-oppilasmatkojen kehitystyö on jatkuvaa ja voimme tarjota nuorten tarpeisiin sopivia opintoja ulkomailla. 

Vaihto-oppilaaksi lähtö on iso juttu koko perheelle. Valmistamme sinut ja perheesi tätä seikkailua varten ja olemme mukanasi koko vaihto-oppilasmatkan ajan. 

Lämpimästi tervetuloa!Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":