Tietoa vanhemmilleMeille Exploriuksella on itsestään selvää, että oppilaiden lisäksi myös vanhempien tulee kokea onnistunut vuosi. Pidämme tärkeänä sitä, että vanhemmat tuntevat lastensa olevan hyvissä käsissä meidän kanssamme. Vaihto-oppilasvuosi on nuorelle turvallisin tapa kokeilla siipiään ja nähdä maailmaa sekä uusi kulttuuri.


Tuleva isäntäperhe on käynyt läpi tarkan hakuprosessin haastatteluineen ja suosituksineen, jotta he ovat kykeneviä huolehtimaan lapsestanne vuoden aikana. Kaikilla Exploriuksen oppilailla on sekä paikallinen tukihenkilö kohdemaassa että oma yhteyshenkilö Exploriuksen Suomen toimistossa. Paikallinen yhteyshenkilö kohdemaassa asuu oppilasta lähellä ja hänet tavoittaa paikallisesta numerosta. Jokaisessa kohdemaassa yhteistyökumppanillamme on päivystävä numero, jonne voi soittaa ympäri vuorokauden. Suomessa toimii myös päivystävä numero, johon voi hätätilanteessa soittaa. Oppilaat ja vanhemmat ovat aina tervetulleita käymään toimistollamme Helsingissä.

Get Ready!
Tiedämme kuinka tärkeää valmistautuminen vaihtovuoteen on ja siksi pyrimme tarjoamaan kattavan valmennuksen sekä oppilaille että vanhemmille. Ennen lähtöä järjestämme useita vapaaehtoisia Get Ready tapaamisia, jossa saatte lisätietoa ja voitte vaiheittain kasvattaa käsitystänne siitä mitä vaihtovuosi ulkomailla sisältää. Pari kuukautta ennen lähtöä kutsumme teidät pakolliseen valmennuspäivään, joka on viimeinen tapaaminen ennen lähtöä. Parempi valmentautuminen takaa varmasti paremman vuoden!