Lähde vaihtoon!Say hello to something new!
Unelmoitko ulkomailla opiskelusta ja asumisesta? Oletko päättänyt täydentää tavallista lukiokokemustasi kouluvuodella ulkomailla? Siinä tapauksessa me olemme luotettava kumppani tälle matkalle. Koko henkilökunnallamme niin Suomessa kuin muissakin pohjoismaissa on laaja kokemus vaihto-oppilasmatkoista.

Oppilaamme haluavat kokea uutta, he haluavat itsenäistyä ja laajentaa maailmankuvaansa. He haluavat asua ulkomailla ja oppia uuden kielen ja kulttuurin sekä tutustua uusiin ihmisiin. Voidaksemme antaa oppilaillemme parhaan mahdollisen valmennuksen vaihto-vuotta varten ja tuen vaihtovuoden aikana olemme päättäneet ottaa ohjelmiimme vain tietyn määrän oppilaita.
Exploriuksen valmennukseen kuuluu kolme vapaaehtoista Get Ready -tapaamista ennen lähtöä ja yksi pakollinen lähtövalmennus oppilaille ja vanhemmille. Lähes kaikissa kohdemaissa vuosi alkaa Soft Landing Campilla, joka tarjoaa upean alun vaihtovuodelle. USA:ssa Soft Landing Camp pidetään New Yorkissa ja USA:n ohjelmaan kuuluu myös Year End Camp Washington D.C.:ssä. Sydney, Tokio, Pariisi, Barcelona ja Milano ovat muita Soft Landing Camp kaupunkeja.

Exploriuksella on USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa Seelannissa ja Iso Britanniassa kaksi ohjelmavaihtoehtoa 15-18 vuotiaille: perinteinen vaihto-oppilasvuosi ja Select High School ohjelma. Select High School -ohjelmassa pääset itse valitsemaan mitä ja missä haluat opiskella.
Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."