Tietoa kouluille

Koetko opettajana että vaihtovuosi ulkomailla olisi mielenkiintoinen vaihtoehto oppilaillesi?

Voit pyytää meitä järjestämään koulullesi esityksen vaihto-oppilasohjelmista. Kouluvierailuja niin Exploriukset vanhat vaihto-oppilaat kuin Exploriuksen henkilökuntakin. 

Explorius aloitti toimintansa vuonna 2007 tavoitteenaan luoda maailman paras oppilasmatkoihin suuntautunut organisaatio. Vuosien mittaan olemme rakentaneet laatuun keskittyvää organisaatiota ja kuulumme nykyisin Educatius Groupiin, jonka jäsenet sitoutuvat noudattamaan yhteisiä sääntöjä. Kokemuksesta tiedämme oppilaidemme hyötyvän eniten siitä, että teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja joiden kaikkien yhteinen päämäärä on rakentaa vaihto-oppilaille paras mahdollinen kokemus.

15-18 vuotiaille:

Perinteinen vaihto-oppilasvuosi ulkomailla
Classic High School 
Tässä ohjelmassa on pääpaino kulttuurikokemuksella ja omien vuorovaikutustaitojen kasvattamisella kielitaidon kehittämisen ohella. Classic High School -isäntäperheet ovat mukana toiminnassa vapaaehtoispohjalta. Classic -vaihto-oppilaalle etsitään ensin sopiva isäntäperhe ja sen jälkeen koulupaikka isäntäperheen koulupiiristä. Classic High School -ohjelma on suosituin ohjelmamuoto. 


Select High School
Select High School- vaihto-oppilaat valitsevat mieleisensä koulun tai koulupiirin. Ohjelma sopii nuorille, joille on tärkeätä saada harrastaa tiettyä lajia ulkomailla tai valita omat oppiaineensa. Select High School -isäntäperheille maksetaan korvausta. Select -oppilaalle haetaan ensin koulupaikka ja sen jälkeen isäntäperhe. Select -ohjelma on hinnaltaan korkeampi kuin Classic -ohjelma.