Explorius Suomi

Ratakatu 1b Helsinki

Exploriuksen Helsingin toimistossa työskentelevät

Linda Jussila

Linda on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja erikoistui konfliktitutkimukseen. Kaksikielinen Linda vietti oman vaihtovuotensa Japanissa. Linda on Exploriuksen inbound -päällikkö, vastuualueenaan Suomeen tulevat vaihto-oppilaat.

Sara Jussilainen 

Sara teki usean vuoden ajan vaihto-oppilaiden haastatteluja ennen siirtymistään vaihto-oppilaskoordinaattoriksi Helsingin toimistoon. Kaksikielinen Sara on koulutukseltaan sosiologi ja hän hoitaa Suomesta lähtevien vaihto-oppilaiden asioita. 

Erno Suomalainen

Erno oli Exploriuksen vaihto-oppilaana Texasissa lukuvuonna 2009-10. Erno on loppuoralla liiketalouden opinnoissaan Haaga-Heliassa. Exploriuksessa Erno on työskennellyt vuodesta 2015 lähtien myyntikoordinattorina ja hoitaa Suomesta lähtevien vaihto-oppilaiden asioita. 

Pia Flores

Pia on työskennellyt pitkään vaihto-oppilasohjelmien parissa mm. Yhdysvalloissa. Monissa kansainvälisissä tehtävissä toiminut Pia tuntee hyvin Exploriuksen kohdemaita ja kulttuureja. Pia on Explorius Suomen maajohtaja. 

Explorius Suomen tiimi

Explorius tiimiin kuuluvat myös Explorius Ambassadorit eli paikallisedustajamme eri puolilla Suomea sekä oppilastoimittajat ja oppilasedustajat. Suurin osa toiminnassamme mukana olevista henkilöistä on itse ollut Exploriuksen kautta vaihto-oppilaana.

 

Tervetuloa käymään toimistollamme!