Explorius Suomi

Exploriuksen Helsingin toimistossa työskentelevät

Anne Ahlgren
Anne on ollut mukana Exploriuksen toiminnassa useamman vuoden ajan. Hän on haastatellut vaihto-oppilashakijoita ja ollut Soft Landing Camp Managerina New Yorkissa. Anne tuntee Yhdysvallat hyvin, hän asunut ja opiskellut Ohiossa, New Yorkissa ja Havaijilla. Annella on perhekeskeisen varhaiskasvatuksen johtamisen koulutus ja Exploriuksessa hänen vastuualueenaan on Suomeen tulevat vaihto-oppilaat sekä osa Yhdysvaltoihin matkustavista suomalaisista vaihto-oppilaista. 

Erno Suomalainen
Erno oli Exploriuksen vaihto-oppilaana Texasissa lukuvuonna 2009-10. Erno on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja aivan loppuoralla liiketalouden opinnoissaan Haaga-Heliassa. Exploriuksessa Erno työskennellyt vuodesta 2015 lähtien ohjelmakoordinattorina ja hoitaa Suomesta lähtevien vaihto-oppilaiden asioita. 

Sara Jussilainen
Sara teki usean vuoden ajan vaihto-oppilaiden haastatteluja ennen siirtymistään ohjelmakoordinaattoriksi Helsingin toimistoon. Kaksikielinen Sara on koulutukseltaan sosiologi ja hän hoitaa Suomesta lähtevien vaihto-oppilaiden asioita. 

Pia Flores
Pia on työskennellyt pitkään vaihto-oppilasohjelmien parissa mm. Yhdysvalloissa, jossa hän asui Virginiassa. Kansainvälisissäkin tehtävissä toiminut Pia tuntee hyvin Exploriuksen kohdemaita ja kulttuureja. Pia on Explorius Suomen maajohtaja. 

 
Explorius tiimiinkuuluvat myös vaihto-oppilaita haastattelevat Explorius Ambassadorit, oppilastoimittajat, oppilasedustajat sekä paikallisedustajat eri puolilla Suomea. Suurin osa toiminnassamme mukana olevista henkilöistä on itse ollut Exploriuksen kautta vaihto-oppilaana. 

 

 
Tervetuloa käymään toimistollamme!