Explorius Suomi

Explorius Helsinki

Meillä Exploriuksessa on maailman hauskin työ - auttaa nuoria toteuttamaan unelmansa opiskelusta ulkomailla! Me, jotka työskentelemme Exploriuksessa olemme itsekin asuneet ulkomailla ja tiedämme kuinka jännittävää ja antoisaa se on. Asuessasi uudessa ympäristössä tulet itsenäisemmäksi, opit puhumaan paikallista kieltä sujuvasti, saat uusia kokemuksia ja ystäviä koko elämäksi. 

Vaihto-oppilaaksi lähtö on suuri päätös ja silloin on hyvä, että tukenasi on hyvä organisaatio, joka saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi. Me Exploriuksessa keskitymme laatuun, henkilökohtaiseen palveluun ja turvallisuuteen. 

Vaihto-oppilaat ovat meille tärkeitä henkilöitä ja saat jo hakuvaiheessa yhteyshenkilön, joka auttaa sinua valmistelujen kanssa ennen kuin lähdet matkaan. Yhteyshenkilösi seuraa myös vaihto-oppilasjaksosi kulkua ja on tarvittaessa tukenasi. Meillä olet oma ainutlaatuinen itsesi, etkä numero muiden joukossa. 
 
Toivottavasti tapaamme sinut ja saamme seurata sinunkin vaihto-oppilasjaksoasi! 
Linda Jussila
linda.jussila@explorius.fi

Linda on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja erikoistui konfliktitutkimukseen. Kaksikielinen Linda vietti oman vaihtovuotensa Japanissa. Linda on Exploriuksen inbound -päällikkö, vastuualueenaan Suomeen tulevat vaihto-oppilaat.
Erno Suomalainen
erno.suomalainen@explorius.fi

Erno oli Exploriuksen vaihto-oppilaana Texasissa lukuvuonna 2009-10. Erno on loppusuoralla liiketalouden opinnoissaan Haaga-Heliassa. Exploriuksessa Erno on työskennellyt vuodesta 2015 lähtien myyntikoordinattorina ja hoitaa Suomesta lähtevien vaihto-oppilaiden asioita. 


 


Pia Flores
pia.flores@explorius.fi

Pia on työskennellyt pitkään vaihto-oppilasohjelmien parissa mm. Yhdysvalloissa. Monissa kansainvälisissä tehtävissä toiminut Pia tuntee hyvin Exploriuksen kohdemaita ja kulttuureja. Pia on Explorius Suomen maajohtaja. 


Explorius Suomen tiimi

Explorius tiimiin kuuluvat myös eri puolilla Suomea toimivat paikallisedustajat ja Junior Ambassadorit. Suurin osa toiminnassamme mukana olevista henkilöistä on itse ollut Exploriuksen kautta vaihto-oppilaana.

Junior Ambassador 

Explorius Oppilasedustajat

Junior Ambassadoreita voit tavata erilaisissa tilaisuuksissamme. Junior Ambassadorit ovat olleet ulkomailla Exploriuksen vaihto-oppilaina ja palanneet Suomeen melko vähän aikaa sitten. Heidän omat kokemuksensa ovat vielä tuoreessa muistissa! 

Moni Junior Ambassadoreista on toiminut myös Exploriuksen bloggaajana, vloggaajana ja/tai somettajana. 

Paikallisedustajat

Suomeen tulevia vaihto-oppilaita varten meillä on paikallisedustajien verkosto. Paikallisedustajamme ovat vaihto-oppilaiden ja isäntäperheiden lähimpiä yhteyshenkilöitä. Suurin osa paikallisedustajistamme on asunut itse ulkomailla. 

Exploriuksen toimisto

Ratakatu 1b Helsinki

Tervetuloa käymään toimistollamme! 

Olemme auki arkisin klo 9.30 - 16.30. Julkisilla liikennevälineillä meille pääsee helpoimmin nro 10 raitiotievaunulla. Johanneksen kirkon pysäkiltä näet rakennuksen, jossa toimistomme on. 

Lähimmät parkkihallit sijaitsevat Erottajalla ja Kasarmitorilla.