Toiminta-ajatuksemme


Monet vaihto-oppilasjärjestöt aloittivat toimintansa 1950-luvulla, jolloin matkustaminen alkoi olla osa yhä usemman perheen elämää. Noista ajoista lähtien vaihtoon lähtevien oppilaiden lukumäärä on kasvanut ja vaihto-oppilasvuodesta on tullut mahdollinen yhä useammalle nuorelle. Alan järjestöillä ja toimijoilla on tänä päivänä yli 50 vuoden kokemus. Kohdemaat ja monet toimintaperiaatteet ovat pitkälti samoja kuin toiminnan alkuvuosina.
 
Explorius syntyi vuonna 2007 kun ostimme silloisen Explorican Ruotsissa. Vuoteen 2008 mennessä olimme avanneet toimistot myös Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Halusimme haastaa alalla olemassa olevaa ajattelua ja tarjosimme vaihto-oppilaillemme Soft Landing Campin New Yorkissa. Soft Landing Campin tarkoituksena oli olla vaihto-oppilaille pehmeä lasku Amerikan lukuvuoteen ja tilaisuus nähdä maailman kuuluisin kaupunki, New York. Lisäksi neuvottelimme oppilaillemme etuja kuten mahdollisuus tehdä aluetoiveita sekä paikkoja allergisille oppilaille. Toimme myös Select High School -ohjelman, jossa nuori voi valita mihin koulupiiriin tai kouluun hän sijoittuu. 

Tänä päivänä Soft Landing Campimme on jo käsite ja vaihto-oppilaamme pääsevät osallistumaan Soft Landing Campille jokaisessa kohdemaassamme. Aluetoiveen lisäksi voimme tarjota aluetakuun USA:ssa, Australiassa, Espanjassa ja Ranskassa. 

Jatkamme työtämme vaihto-oppilasohjelmien parissa ja pyrimme siihen, että vastaisuudessakin voimme tarjota vaihto-oppilaillemme hiukan enemmän kuin muut! 

Tervetuloa kokemaan elämys kanssamme!