TurvallisuusYhteyshenkilö käytössäsi

Me tunnemme oppilaamme! Kun soitat meille, tiedämme kuka olet ja minne olet lähdössä vaihto-oppilaaksi. Oppilailla ja vanhemmilla on oma yhteyshenkilö hyväksymisestä kotiinpaluuseen saakka. Usein yhteyshenkilö on ollut yhteydessä tuleviin omiin oppilaisiinsa jo ennen haastattelua.

Exploriuksen yhteyshenkilö on apunasi ja tukenasi koko vaihto-oppilasvuoden ajan. Jos jokin mietityttää sinua tai epäröit ottaa yhteyttä kohdemaassa paikalliseen yhteyshenkilöösi, voit aina lähettää sähköpostia Exploriuksen yhteyshenkilöllesi. Toivomme, että kommunikoit mahdollisimman paljon paikallisen yhteyshenkilösi kanssa, mutta ymmärrämme, että se voi olla alkuun vaikeaa, johtuen mm. kulttuurieroista.

Exploriuksella ja kohdemaan organisaatiolla on ympärivuorokautinen puhelinpäivystys hätätapauksia varten. Päivystyksen lisäksi sinulla on paikallinen yhteyshenkilö eli Aluevalvoja, kohdemaan organisaatio ja Exploriuksen toimisto apunasi ja tukenasi.

High School ja Select High School ohjelmissa teemme yhteistyötä tarkoin valittujen ja laatuvaatimukset täyttävien yhteistyötahojen kanssa. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat paikallisten viranomaisten hyväksymiä kyseisessä maassa ja monet heistä ovat tunnettuja korkeasta laadustaan koko vaihto-oppilastoimialan keskuudessa.
Kokemuksesta tiedämme oppilaidemme hyötyvän eniten siitä, että teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme luomaan parhaat mahdolliset edellytykset vaihto-oppilasvuoden onnistumiselle.

Kumppanimme tietävät, että yhteistyö meidän kanssamme perustuu oppilailtamme tulevaan palautteeseen siitä kuinka hyvin asiat vaihtovuoden aikana sujuivat ja kuinka oppilaat ovat isäntäperheessä ja koulussa viihtyneet. He tekevät kaikkensa löytääkseen sopivat isäntäperheet ja parhaat koulut oppilaillemme.

Olemme asettaneet korkeat laatuvaatimukset myös Suomeen oppilaita lähettäville kumppaneillemme. Edellytämme, että tulevat oppilaat ovat saaneet yhtä hyvän perusteellisen valmennuksen kuin mitä me järjestämme meidän vaihtoon lähteville oppilaillemme. Oppilaat on haastateltu, he ovat käyneet valmennustapaamisissa ja heillä tulee olla auttava englanninkielen taito sekä kaiken kattava vakuutus. Exploriuksen edustajat ja tukihenkilöt ympäri Suomea pitävät säännöllisesti yhteyttä isäntäperheisiin ja oppilaisiin vuoden aikana taatakseen onnistuneen vaihtovuoden.

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."