Aiducatius


Tiesitkö, että tehokkain tapa päästä eroon köyhyydestä on tarjoamalla koulutusta?

Sponsoroimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa oppilaita Gambiassa, voittoa tavoittelemattoman hyväntekeväisyysjärjestömme AiDucatiuksen kautta. Tämä tarkoittaa, että jokaista kauttamme vaihtoon lähtevää oppilasta kohden sponsoroimme oppilasta Gambiassa kustantamalla mm. hänen lukuvuosimaksunsa, koulupukunsa, kenkänsä ja oppimateriaalinsa kouluvuoden ajalta.

Aid + Education = AiDucatius Foundation

Päätimme Exploriuksella, että meidän on tehtävä jotain auttaaksemme vähempiosaisia nuoria maailmalla. Ensin rakennutimme kirjaston Gambiaan, sitten tartuimme tilaisuuteen tehdä jotain vielä suurempaa ja rakentaa koulun!

Yksi työntekiöistämme luki artikkelin amerikkalaisesta yrittäjästä, joka lahjoitti yhden kenkäparin jokaista myytyä kenkäparia kohden. Ajattelimme, että voisimme tehdä jotain samantapaista, ja nyt sponsoroimmekin yhtä oppilasta, jokaista kauttamme vaihtoon lähtevää oppilasta kohden.

Mitä tämä voi opettaa vaihto-oppilaillemme?

On kuitenkin hyvä muistaa, että Exploriuksen vaihto-oppilaat kuuluvat pieneen, etuoikeutettujen nuorten joukkoon maailmassa. Siitä syystä tuntuu reilulta, että pyrimme auttamaan myös niitä nuoria jotka eivät asu varakkaissa maissa ja joilla ei ole yhtä hyviä tulevaisuuden näkymiä kuin pohjoismaalaisilla nuorilla. Uskomme vahvasti, että koulutuksen avulla voimme antaa monille gambialaisille nuorille edellytykset luoda parempi tulevaisuus itselleen ja maille, joissa he asuvat.

Toivomme, että lukisit Haddyn artikkelin hänen matkastaan Kartongiin, Gambiaan. Jos sinulla on kysyttävää tai haluaisit vaihto-oppilaana olla yhteydessä sponsoroimaamme oppilaaseen, ota meihin yhteyttä!

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."