Vaihto-oppilaat Suomessa

Vaihto-oppilaita Helsingissä

Monet nuoret ovat alunperin kiinnostuneet Suomesta musiikin takia. Jotkut ovat kuulleet suomalaisten koulujen hyvästä tasosta ja haluavat kokeilla itse minkälaista koulunkäynti täällä on. Suomi-kärpäsen purtua nuoret ovat ottaneet enemmän selvää maastamme ja monet tietävät yllättävän paljon suomalaisesta kulttuurista ennen tänne saapumistaan.

Kaikki vaihto-oppilaamme puhuvat englantia ja varsinkin ensi alkuun isäntäperheet puhuvat enimmäkseen englantia oppilaiden kanssa. Englanti on myös oppilaan työkieli koulussa. Kaikki vaihto-oppilaat käyvät iltaisin vapaa-ajallaan suomenkielen tunneilla. On hämmästyttävää, miten nopeasti he oppivat kielemme. Viimeistään Joulun jälkeen oppilaat ajattelevat ja tekevät jo kokeetkin koulussa suomeksi, kotiin lähtiessä puhe on jo sujuvaa. Kehitys on uskomatonta!

Koe kansainvälinen lukuvuosi omassa kodissasi, ota yhteyttä Exploriukseen jo tänään!
Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."