Mikaelan blogi #10 - Spring Break matkailuaMulla on enää kaksi kuukautta jäljellä Kanadassa ja ajatukset kotiinpaluusta vaihtelevat koko ajan! Ehkä yksi isoin asia mitä kaipaan Suomessa on se, että voi taas liikkua niin vapaasti paikasta toiseen, kun taas täällä liikkumista hankaloittaa huonot julkiset yhteydet ja muutenkin tiukemmat kotiintuloajat jne.

Säät ovat olleet lähipäivinä tosi lämpimiä, noin 22 astetta joka päivä koulun jälkeen, ja monet vaihtavat juuri koulun aikana shortsit jalkaan. Lähiaikoina olen viettänyt paljon aikaa kavereiden kanssa ulkona ja syönyt paljon jätskiä! Viime viikolla istuimme host-perheeni kanssa talomme takapihalla ja paistoimme vaahtokarkkeja ja nautimme lämpimästä säästä. Tuntuu jo niin kesältä!!

Shopping in Vancouver!

Heti spring breakin alettua lensimme host-perheeni kanssa kolmeksi päiväksi Vancouveriin, joka on British Columbian suurin kaupunki. Lentomme kesti noin yhden tunnin ja heti saavuttuamme host-äitini yllätti meidät Justin Bieberin konserttilipuilla, ja koska konsertti oli heti samana ilta, ehdimme vain jättää matkalaukut hotellille ja lähdimme katsomaan konserttia!

Seuraavina päivinä sää oli tosi sateinen, mutta sehän ei shoppailua estänyt haha! Kävimme myös katsomassa Vancouver Canucks jääkiekko-ottelun, mikä oli mielestäni tosi siistiä, koska koko katsomo oli täynnä hurraavia jääkiekkofaneja ja meno oli vähän erilaista kuin Suomessa. Vancouverista lensimme sitten Havaijille, Maui nimiselle saarelle, jossa vietimme seuraavat 10 päivää palmujen alla aurinkoa ottaen! Eikö kuulostakin hyvältä…;)Aloha!

Olin jo pitkään halunnut käydä Havaijilla, ja minusta oli tosi upeeta että pääsimme matkustamaan sinne yhdessä host-perheeni kanssa. Lämpötila oli joka päivä noin 30 astetta, eli kesämekot ja shortsit olivat kyllä kovassa käytössä.

Kahden viikon aikana kävimme muun muassa surffaamassa, katsoimme Havaijilaista tanssiesitystä, kiipeilimme köysiradalla, söimme hyvää ruokaa (etenkin tuoreet kookokset ja ananakset olivat niiiiiin hyviä!), otimme aurinkoa sekä rannalla että hotellimme uima-altaalla, ja nautimme tietenkin lämmöstä ja valosta. Maistoin Havaijilla myös ensimmäistä kertaa sokeriruokoa (sugar cane) ja nimensä mukaisesti se maistui ihan sokerille, nam! Matkamme sujui kaiken kaikkiaan todella hyvin ja loman jälkeen olo oli taas niin pirteä!

Ihanaa kevättä kaikille! :)

Mikaela on yksi Exploriuksen bloggaajista Kanadassa. Haluaisitko sinäkin lähteä vaihtoon Kanadaan? Lähetä ilmoittautuminen sitoumuksetta ja saat kuulla mitä vaihtoehtoja sinulle Kanadassa olisi.

Hae vaihto-oppilaaksi