Mikaelan blogi #9 - synttärit ja lomasuunnitelmia!Moikka taas! Aika kuluu niin vauhdilla, että oon jo ihan kauhuissani laskemassa jäljellä olevia kuukausia…Onhan se kiva mennä takaisin Suomeenkin, mutta hirvittää vähän koska ei tiedä yhtään milloin tulen näkemään seuraavan kerran host-perhettä ja kavereita täällä.

Viime viikolla käytiin luultavasti viimeistä kertaa laskettelemassa, sillä säät alkaa lämpenemään jo, mutta oli taas niin ihana sää, upeat maisemat ja hyvää seuraa! Menimme tällä kertaa siis koulun liikuntaryhmän kanssa ja meitä oli tosi paljon, joten lasketeltiin sitten yhdessä isossa porukassa. Lumet ovat alkaneet jo sulaa ja ulkona alkaa näyttämään jo keväältä!

Happy Birthday to me!

Helmikuussa meillä oli paljon juhlittavaa, sillä mun host-sisko täytti 18 ja itse täytin 17 vuotta! Mentiin ravintolaan syömään mun host-perheeni kanssa ja mun host-äiti oli ostanut isoja synttäri-ilmapalloja, joten kaikki varmasti huomasi että mulla oli synttärit!

Mun host-äiti ja sisko rakastavat shoppailua ja lahjojen antamista, joten lahjoja oli sitten tietenkin enemmän kuin kädet jaksoi kantaa.. :D Mutta oli ihana kokemus viettää synttärit täällä Kanadassa, jossain muualla kuin kotona Suomessa!

Vancouver and Hawaii!

Spring break lähestyy jo kovaa vauhtia ja päätettiin lähteä host-perheeni kanssa lomailemaan ensin Vancouveriin ja sitten Hawaijille!

Matkalaukut on jo melkein pakattuna, ja matkalaukun sisältö on suurimmaksi osaksi täynnä shortseja ja värikkäitä kesätoppeja! Vancouverissa olemme kolme päivää, ja ohjelmassa on muun muassa tietenkin paljon shoppailua, kaupungissa kiertelyä ja mikä parasta: ostettiin liput Vancouver Canucks jääkiekko-otteluun!! Sain joululahjaksi myös Vancouver Canucks pelipaidan, jolle tulee nyt sitten käyttöä!

Vancouverista lennetään sitten Hawaijille noin kymmeneksi päiväksi ja sääennusteen mukaan luvassa on noin 25 astetta joka päivä, eli kuulostaa super hyvältä mun mielestä. En ole koskaan ennen käynyt Hawaijilla ja sen takia oonkin super innoissani!! Uudet kurssit koulussa ovat vähän aika sitten alkaneet ja pieni loma tekee ihan hyvää, että jaksaa sitten taas opiskella.

Mikaela on yksi Exploriuksen bloggaajista Kanadassa. Haluaisitko sinäkin lähteä vaihtoon Kanadaan? Lähetä ilmoittautuminen sitoumuksetta ja saat kuulla mitä vaihtoehtoja sinulle Kanadassa olisi.

Hae vaihto-oppilaaksi