Veeran blogi #12 - Kotiinpaluun tunnelmiaKohta yhdeksän ja puoli kuukautta on kulunut, ja mun vaihtovuosi loppuu.

Näinä kuukausina oon kasvanu henkisesti tosi paljon. Musta on tullut paljon itsenäisempi. Oon oppinu tosi paljon uutta. Varsinkin erilaisista kulttuureista. Tässä vuodessa on ollut puolensa. Tää ei oo ollu kaikista helpoin vuosi, mutta tää on ollut ehdottomasti paras.

Yhtenä iltana mulla oli ollut mun viimeinen tanssi näytös, ja kun mä kävelin illalla takaisin kotiin mä tajusin yhtäkkiä, että se tosiaankin oli mun viimeinen tanssi näytös. Ei enää tanssi tunteja sen saman porukan kanssa. Meillä oli niin ihana ryhmähenki ja tiedän, että en tuu näkeen osaa näistä ihmisestä enää koskaan.

Varmaan kaikilla vaihtareilla on samanlaiset fiilikset, kun mulla juuri ennen lähtöä. Et tahtois lähtee takas Suomeen, koska siellä tiiät palaavas takas ”todelliseen elämään”. Tää vaihtovuosi on ollut kuin unta. Sulla ei oikeestaan ollut mitään todellisia velvollisuuksia. Mutta toisaalta on ihan kiva nähä perhettä ja ystäviä pitkän ajan jälkeen. Mutta oikeastaan et ehi miettiin sitä kauheesti, koska oot vaan niin kauhuissas ja surullinen, että joudut lähtemään. Mutta silti niin onnellinen, että päätit lähteä vaihtoon ja tavata nää kaikki ihanat ihmiset.

Yksi vaikeimmista asioista on sanoa jäähyväiset mun kavereille ja mun host siskolle. Tuun kaipaan Brightonia niin paljon. I am going to miss the sea! Kaikista vaikeinta on sanoo hyvästit tälle vuodelle, koska tähän ei oo koskaan paluuta.

Viimeset päivät aion elää täysillä, koska sitten on aika palata kotiin.

Have a good summer!
Veera
xxx