Joululomani


Vasemmalta: Richard "Dick", Sam, minä ja Dan

Jalkapalloilijan joulu

Joo en haluu mitää tavallist mitä kaikki kirjottaa ns. ’’ tein jouluna sitä ja tätä’’ ja kertoa normi traditioista yms. Kerron ylipäätään myös muista asioista.

Elikäs vietin joulun valmentajani Danin vanhemmilla Richardilla ja Suella Rugby Townissa koska Dan kutsu mut sinne.


Minä ja Danin 9 viikkoinen lapsi

24. pv: Matkustin junalla ja Dan otti mut kyytiin. Mentii siit suoraa Rugbyn paikallisee pubiin. Itse absolutistina en juo vaikka kaikki mulle juomia tarjoskin joten join siis englantilaisessa pubissa monta lasia jäävettä. Tämän jälkee menin Danin vanhempien luokse jossa asuisin 30:neen päivään asti.

25. päivä: Iso pv joten aamulla avattii lahjat ja sit päivän aikoihi mentii joilleki Danin kavereille viettää joulua. Dan itse ei ollu paikalla mutta ei haitannu. Tutustuin mahtavii ihmisiin ja syötii siin ja taas kaikki tarjos alkoholia mutta join vaan jävettä. Tottakai ihmiset tätäkin ihmetteli :D


Minä ja Danin veljen Samin lapsi Penny

Välipäivät

26. päivä: Tyypilline urheilupäivä tottakai joten Dan oli ostanu liput MK Dons-Plymouth pelii ja mentii sitä kattoo. Plymouth voitti pelin 0-1 mut pakko sanoo et MK Donsin, League One jengin stadion, on samalla 5 tähden hotelli, kylpylä, jalkapallokenttä ja kuntosalikeskus. Hienoin stadion jonka olen ikinä nähny. Pelin jälkee mentii himaa ja oli pienet juhlat jossa tutustuin taas hienoihi ihmisii. Syötii ja meninki jo aika aikasi nukkuu.

27. päivä: Aika tylsä pv, treenasin futista ja kävin salilla. Danin vanhemmat palautu krapulasta :DDD Eivaa ei niil mitää krapulaa ollu. 27. pv ei nyt mitään ihmeempii tapahtunu, olin vaa kentällä ja salilla.

28. päivä: Vaihtelua arkeen joten kävimme Rugbyssä raflassa syömässä päivällä. Tapasin taas mahtavia ihmisiä.

29. päivä: Säätöä koko päivä, ei siitä sen enempää


Minä ja Stephen Hunt

30. päivä. Dan sai liput Walsall-Rotheram peliin ilmaiseksi Walsallin vasemmalta laitapuolustajalta Luke Leahyltä koska tunsi tämän ennestään. Pääsimme Walsallin Club Loungeen ja siellä sai safkat ja juomaa eli jäävettä mulle. Tapasin myös entisen Irlannin maajoukkuepelaajan Stephen Huntin joka tarjosi kokiksen ja jälkkärit. Valitettavasti Walsall hävisi pelin 1-2 mutta Luke syötti maalin. Pelin jälkeen tapasin Luken ja juttelimme hänen kanssaan. Illalla omaan himaan Suttoniin yhdeksi yöksi.'


Minä ja Luke Leahy

Uusi vuosi alkaa

31-3. päivä: Sain kaveriltani Jadenilta kutsun heidän luokseen uudeksi vuodeksi joten menin heille. Treenattiin koko uus vuos salilla ja kentällä ja myöskin ruoka oli heillä ihan mahtavaa.

Tänään, 4.pv. Tosi laiska ollu mihinkää kännyköihin ja tietokoneisiin koko tauon aikana jonka takia kirjotan blogin vast nyt. Meit oli jengist 16 tänää St.Georges Parkissa taas ja meitä testattii videoteknologialla, mm. Onko tilanne pilkku tai onko vapaapotku, oliko käsivirhe tai keltainen kortti yms.. Ja oli kyl iha mahtavaa valioliigatuomareiden kanssa. Videoteknologiasta Valioliigaan äänestetään ja oltii eka koeryhmä. Hyvä pv. Olin vielä salilla ja nyt iha knackered.

Ei mitää ihmeempii.