Perheenvaihto

Vaihto-oppilas perheineen kävelyllä
Minä, Cpnrad ja Lynn, uus perhe, kävelyllä Sutton Parkissa

Vaihto-oppilaan kuulumisia

Joo mitäs täs, aina mennää eteenpäi ja nyt jo huhtikuu läpi menty. Täällä on hemmetin kuuma (suomalaiselle) noin 20-25 jostain syystä. Välillä sataa ja välillä paistaa mit ei siinä.

Huhtikuu ollu aika pitkälti reeniä ja kunnon kohottsmista niinku aina. Leposyke 47. Ei huono. Treenataan tosiaan aika kovaa cup finaaliin, joka pelataan 2. Toukokuuta. Peli on Telfordin kotistadionilla ja kyl aika magee peli tulee olee. Luultavasti scoutteja ja kaikennäköst tulee tsiigaa joten tsäänssejä on.

Mietteitä perheenvaihdosta

Vaihdoin myös huhtikuun 20 päivä perhettä. Entisellä olisi ollut lomia koko ajan, joten päätin mennä toiseen. Isä on entinen Englannin potkunyrkkeilymestari ja ollaan hänen kanssaan käyty kävelemässä Sutton Parkin ympäri ja aletaan treenaamaan.  Äitin kanssa oon käyny shoppailemassa ja niiden pojan kanssa ollaan tehty aika paljon. Pelattu XBOXia, käyty ulkona yms. Olen myös auttanut puutarhatöissä ja pessyt talon laseja. Asioita, joita tykkään tehdä.

Perheenvaihto autto elämää tosi paljon sillä he ymmärtävät kuinka paljon ruokaa tarvitsen että pysyn kunnossa. Saan myös nyt paljon paremmin unta ja niskakivut loppu paremman sängyn ansiosta. Sama paikkakunta ja pääsee tosi kätevästi kaikkialle.

Vaihto-oppilas ja jalkapallo joukkue bussissa
Minä ja jengi tulossa St. Georges Parkista

Pelit

Muuten huhtikuu on ollut aika tylsä. Myös nyt varmistui että jään samaan akatemiaan ens vuodeksi , tottakai jos vielä parien trialien kanssa hyvin käy, niin johonkin toiseen, mutta alustavasti sovittu että jään tänne. Suoritan opinnot ja pelaan viikottain. Optio on myös kohta pelata ykkösjoukkueessa.

Meil on ollu pari peliä. Pelattiin Kidderministeriä, Lichfieldiä ja Stratfordia vastaan pelit. Pelasin väärällä nimellä kaikissa koska en ole vieläkään saanut kansainvälistä pelilupaa. Pelit on omasta mielestä menny hyvin, tottakai aina löytyy parannettavaa, mutta yleisesti hyvin. Kidderministeriä vastaan oli kuuma, mutta otettiin ns. helppo 2-1 voitto. Stratfordia vastaan sato tosi paljon ja lopussa n. 15 minaa enne loppuä ei nähny mitään koska rakeita tuli niskaan mutta kipeä 1-0 voitto. Lichfield pelissä en hengästynyt edes, ja peli päätty 8-2. Oli sinäsnä helppo mutta oli hyvä valmistava peli ennen finaalia. On tullut kehuja ja on hyvä päästä pelaamaan joka viikko hyviä pelejä niin pystyy kehittymään. Harmillisesti kovasta työstä huolimatta jäätiin sarjassa kakkoseks Mansfieldin voitettua koko sarja. No, sellasta se elämä välillä on. Oltiin myös St. Georges Parkissa yks viikko reenamassa ja auttamassa UEFA A-lisennsi koutseja.

Nyt vaa tosiaan focus on cup finaalissa Balby Carr Academyä vastaan 2. Toukokuuta. Muuten menee iha hyvin. Myös vanhemmat tulee käymää täällä koska mulla nii paljo tavaraa et ne vie osan pois ennenku käyn Suomessa.

Joo Toukokuussa taas uuestaa..Cheers!!

Vaihtarin hauskanpitoa
Mina veljeni Luken Trump-maski päällä 😂😂 Oli tylsää hetken