Promoottoritapahtumat: New Balance Liverpoolissa ja Tag Heuer St. Georges Parkilla


Meidän jengi PDA Academy Robert Piresin ja Marcel Desaillyn kanssa.

Ehkäpä kaksi elämäni parahainta päivää joista kerron erikseen. Molemmissa riittää kerrottavaa.

Maanantaina 6. marraskuuta meiltä valittiin 4 pelaajaa promoottoritapahtumaan Liverpooliin ja pääsin sinne. Tapahtuman promotoi New Balance ja se mainosti tällä uusia kenkiään. Mukaan lähti frendit Gabe, Taylor ja Kieren. Matkustimme autossa Liverpooliin ja treenaisimme LFC:n omassa treenikeskuksessa Melwoodissa.
Saavuimme sinne ja kyllä oli hieno näky. Melwoodissa sijaitsee (en tarkkaa lukua tiedä) monia kenttiä ja esimerkiksi pelkästään jalkapallotennikselle on rakennettu oma rakennus. Odotimme aulassa valmistelua noin tunnin. Kuvausryhmää ja kaikennäköst pölhöö meni edestakasin paikasta toiseen ja sinne roudattiin kameraa, tukipilareita, treenikamoja yms. yms..

Vihdoin noin klo. 12 pääsimme pukuhuoneisiin. Kaikille oli omat paikat ja nimilaput sekä siellä oli myös 6 muuta pelaajaa jostain muualta. Meille annettiin kokonaan omaksi oma treeniasu, verkkariasu sekä kaksi paria kenkiä, kengät yhteishinnaltaan n. £350 (n. 400 egee). Vaihdoimme asut ja ensiksi tarkoituksena oli treenaa kengillä, jotka oli suunniteltu syöttämiseen ja keskikenttäpelaajille. Teimme muutaman harjoituksen mm. syöttelyä, höynää ja sen jälkeen vaihdoimme kengät, jotka on suunniteltu hyökkääjille ja laukomiseen. Teimme muutamia vetotreenejä ja se oli siinä. Katoin että tutun näköne jätkä tää koutsi mut en millää tienny kuka se on. Menimme sisäkentälle tekemään ’’cooldownin’’ ja kyseinen äijä alko jakelee nimmareit. Kysyin nolona frendeilt et kuka tää on. Kaikki tottakai ’’EKSÄ NYT TIIÄ KUKA GARY MCALLERT ON?!?!?!?!?!?’’ No en tiiä. Menin nettiin ja selvisi, että Gary on entinen Leeds, Leicester ja Liverpool legenda ja toimii nykyään Livpoolin ns. suurlähettiläänä.


Minä ja Jürgen Klopp.

Tottakai lopuksi Mr. Big boss eli Jürgen Klopp, Liverpoolin päävalmentaja, kävelee ovista sisään. Hän kätteli kaikki ja puhui miten kehittyä huipuksi ja häneltä kysyttiin eri kysymyksiä. Lopuksi kaikki ottivat kuvia hänen kanssaan ja lähdimme Melwoodista takaisin Birminghamiin

Tänään, 4. joulukuuta (vaikka ei marraskuuta ole mutta deadline on 5 pv), meidän Pro Direct Academystä 20 pelaajaa pääsi spesiaalitapahtumaan St. Georges Parkiin. Kerrottiin vain, että siellä on kaksi entistä huippujalkapalloilijaa. Matkustimme sinne pikkudösällämme ja menimme suoraan pukuhuoneisiin. Vaihdoimme kamat ja mentiin kentälle. Vedimme alkuverryttelyn ja meille kerrottiin päivästä yms. Se oli yleisesti mainostusta Tag Heuerin kelloille. Alkuverkan aikana olin yhdessä ryhmässä frendien Harveyn ja kahden Joen kanssa ja meidät pyydettiin testaamaan YoYo-juoksutesti, jonka aikana kysytään kysymyksiä. Tämän jälkeen pelasimme pikkupelejä ja odotimme kahta jalkapalloilijaa. Vihdoin ne tuli, ja he olivat entiset ranskalaiset huiput, MM ja Euro voittajat Robert Pires sekä Marcel Desailly. Molemmat läppiä äijiä. Heidän tarkoituksenaan oli asettua tuomarin asemaan ja heille tehtiin siihen liityviä harjotteita.

Ensimmäinen oli se YoYo-testi, jonka me testasimme. Toisessa testissä meiltä veti pari äijää pilkkuja erilaisilla variaatioilla ja heidän piti arvata, hyväksytäänkö pilkku vai ei. Kolmas testi oli heille fyysinen ja heidän piti neliön muotoisessa kuviossa liikkua suunnasta toiseen ja samaan aikaan katsoa kelloa. Tietyssä ajassa heidän piti juosta pilkulle jossa oli pallo ja se, joka oli siellä ensin ja teki maalin, sai pisteen. Koko tapahtuma kuvattiin ja siitä tulee video Tag Heuerin nimellä. Koko ’’kilpailun’’ voitti Marcel.

Oli kyllä mahtavat pari päivää. Tavataan seuraavan blogin mietteissä. Cheers!


Minä ja Robert Pires