Tylsä tammikuu

Englantilainen talvi
Englantilainen talvi

Mutkia matkassa

Kyl se vaa nii o et jotkut kuukaudet tiettyjen asioiden takia on tylsiä. Kyl se itel vaa tää tammikuu oli.

Joo elikkäs mistä alottas. Tottakai uus vuos ymsymsyms. mut ittee on vaivannu ylirasitus. Rasitin mun kropan ihan äärirajoille pitämättä lepopäiviä ja yhtenä maanantaina en vaa enää pystyny tekee mitään. Aina ku aloin juoksee sattu nii paljo johonki et ei vaa mahollist. Olin väsyny koko ajan vaikka ravinto aina kunnossa mutta luultavasti en nukkunu tarpeeks ja mulla ei jostai ihmeen syystä ole kansainvälistä pelilupaa, joten en saa pelaa liigapelejä ollenkaan. Ja se muuten ärsyttää, tulinhan tänne futist pelaa. Kukaan ei oikein näytä tietävän mistään mitään tässä asiassa. Ainakun kysyn siitä ’’We don’t know, it confuses us too’’. Okei, saan pelää hyväntasosia cup pelejä, onneks. Seki varmaa yks osasyy ylirasittumiselle koska taso kovempi, uus pelipaikka keskikentäl jos pitää juosta enemmän ja 90 minan pelejä verrattuna suomen 80 minuuttiin. Kaiken päälle reväytin alaselän salilla kun nostin 165 kg maastavedon. Kyl se normi ’’salilkäyntiki’’ alkaa vaa tylsäks käymää.

Vaihto-oppilas ja kaveri odottamassa bussia
Minä ja David venaamassa lähtöä peliin

Pelejä

Noh siitä sitte yks tiistai keskustelin valmentajien kanssa ja menin urheiluhierojalle. Teki kyllä eetvarttia. Hieroja sano et mun on pakko pitää ainakin 2 lepopäivää viikkossa jotta mun keho palautuu ja myöski on nukuttava enemmä. Käytii frendi kaa tottakai kattoo jalkapalloo, Aston Villa-Burnsley. Villa voitti 3-1. Oli kyl hyvä eka puoliaika. Nyt myöskin liput ostettu tappopeliin Aston Villa-Birmingham City 11. helmikuuta mutta siit myöhemmi (jos siis selviin hengis .)


Aston Villa-Barnsley pelin alkutunnelmat videolla


Ja oltii olikoha se 23. päivä taas St. Georges Parkissa reenamassa ja 24. päivä piti olla cupin pudotuspeliottelu, mutta se peruttiin ’’huonon sään vuoksi’’. Whimp English people in my opinion. Mut kyl sentakii on vähä tylsää ku ei perheenä tehä yhtään mitään nii käy aika tylsäks. Kyl vaikka jalkapalloa rakastan ni pitäs olla muutaki elämää sen
ulkopuolella varsinkin ku tänne tulin niin jotai elämyksiä mutta ei oikeen oo mitään. Ainoastaan nyt ootan helmikuuta ja juttuja sieltä mutta siitä myöhemmin.


Ricoh Arena ennen Coventry City-Stoke City peliä


Treeniä, treeniä

Mut nyt tammikuun loppua lähestyessä asiat menny parempaan suuntaan. Pääsin treenaa yhdessä miesten jengissä ja siellä joka reenissä pelataan hyvin ja ne tykkäs musta ja ylirasittuminenkin on jäänyt jo taka-alalle. Vähän takareittä kiristää, mutta sellasta se elämä on. Nyt pitää vielä nostattaa kuntoani paremmalle tasolle loukkaantumisen jälkeen koska kuulemma asiani peliluvan kanssa helpottuvat, kun täytän 18 (21/02).

Mutta kyllä nyt helmikuun 4. päivänä tätä kirjoitellessa ihan ok fiilikset ja varsinkin kun tammikuun 6. päivänä aloitin calisthenics eli oman kehonhallinnan liikeitä tekemään koska on tosi siistejä. Teen niitä vieresessä puistossa joka toinen päivä. Mutta helmikuusta tulossa jännä kuukausi varmasti. Toivoisin että olisin jo tietyissä päivissä mutta patience, patience.

Sage