Try-outteja sun muuta

Vaihtarin try-out kenttä
Kuva Noak Hill Sports Complexin kentältä 13 pv.

Kiirettä pitää

Joo no mitäs täs eteenpäi mennää. Tää kuukaus ollu hemmetin kiireinen ja niin tulee olee myös maaliskuu. Herätys aamusin 4.30 ja siitä salille ja collegeen futista ja sit takasin salille. Kiirettä pitää mutta ei haittaa “work hard now, enjoy later”.

Try-outteja ja mahdollisuuksia 

Joo eli olin 13 pv try-outeilla sellasessa tapahtumassa Lontoossa jossa joukku treenaa ja pelaa ja siellä on scoutteja isoista ja ei niin isoista seuroista katsomassa ja jos pelaa tarpeeks hyvin nii voi päästä trialeille johonkin seuraan. Tapahtuma oli Noah Hill Complexissa ja iha siisti kokemus olla tekemisissä huippuvalmentajan kanssa. Toivittavasti tulevaisuudessa sama juttu. Treenit meni ihan ok mut mikä oma ongelma oli en ollu tarpeeks suoraviivane hyökkäysten suhteen.

Olin myös samanlaisessa tapahtumassa 21 pv, synttäripäivä ja tottakai lahja olis päästä johonki seuraan. Ei siin mitää kummempii, hypättii dösää Manchesterii kohti ja sieltä
Stockporttii. Tää tapahtuma oli Manchesterissa Stockport Sport Villagessa. Nää treenit tuntu että meni paljon paremmin mutta silti parannettavaa tosi paljon. Saisin päätöksen parin päivän sisään tästä trialista.

Kenttä ennen jalkapallotapahtuman alkua
Stockport Sports Village ennen tapahtuman alkua. Yks parhaimpii kenttii missä oon pelannu.

Kaikista vaikeinta täs koko hommas oli matkustaminen. Englannissä junaliput on aivan järkyttävän kalliita jos off-peakin haluu ottaa. Jouduttii sumplimaa viikkoja enne et miten
päästäisii molempii paikkoihi halvimmal mahollisel tavalla. Davidin kanssa kun matkustin ja hänen organisaatiokyky on todella huono joten sumplin matkat. Kumpikaan paikka kun ei ollut oikeastaan todella lähellä isoa kaupunkia.

Olin myös 23 pv. Koutsaamassa meijän omia trialeja tääl stadiumilla sillä haluan oppia enemmä valmennusta ja olla tekemisissä paljon pelaajien kanssa. Oli hyvä ku lounastauolla tsekkasin sähköpostia ja sain päätkösen että 2 seuraa kiinnostunu (en voi kertoa seuroja) ja valmentajat ei saisi tietää siitä että menin tuonne. Onneks päivät millon trialit oli sattumoisin oli vapaita ja sovittu kaikkien kanssa että on lupa mennä joten juttu on pidettävä vieläkin salassa. Teen viimeisin päätöksen, mihin seuraan menen, kesällä. Oon jo puhunu kyseisten seurojen scouttien kanssa asioista. Mikä EDELLEEN vaikeuttaa asioita on että ei vieläkään kansainvälistä pelilupaa.

Muuta puuhaa

Mutta mites muuten olin kattomassa tosiaan 11 pv Aston Villa- Birmingham City pelissä. Oli muuten huikee tunnelma, täyteen ostettu Villa-Park ja Birminghamin fanien dissaaminen. Oli kyl hyvä kokemus ja huikea tunnelma.

Kotona kaikki ok paitsi todella tylsää niikun aina. Futista tottakai käyny pelaamassa tosi useasti koska intohimo. Powerleaguessa on tullu käytyy josta löytyy pikku 5v5 kenttiä.
Luultavasti perustetaan jengi sinne ja pelataan sellasta 5v5 liigaa. Ihan hyvää vklp pelailus tulee siinäki.

Ainoo huono homma mikä on nii oikee polvi vähä säpäleinä. Mulla on 7 pv maaliskuuta magneettikuva senkaa ja saa nähä mitä siellä on. Järkyträvä kipu ainaki jos ei muuta.

Täs maaliskuus vielä kiiresempää ja uusia trialeja mutta siitä sitte ens blogissa.

Nähää!