Olivian blogi #10 - Disney World!Moikka!

Ajattelin tänään kertoo teille mun Floridan matkasta! Mä kävin orlandossa noin kuukaus sitten mun kaverien cheerleading kisassa, ja siinä samalla käytiin disney worldissa!
Me ajettiin orlandoon autolla joten meillä meni sellanen 7 tuntia yhteensä menomatkaan, ja oltiin meijän hotellilla tosi myöhään, ehkä joskus 10-11 aikaan illalla. Me oltiin tosi väsyneitä joten me tilattiin vaan ruokaa ja mentiin nukkumaan.

Päivä 1
Me herättiin aikasin ja mentiin hotellin ravintolaan aamupalalle ja lähettiin disneypuistoihin, ja ekana mentiin magic kingdomiin! Oon ihan pienestä asti halunnu mennä sinne ja nähä sen linnan ja mun unelmat kävi nyt toteen hahah. Se on tosi nätti ja iso, luulin et se ois ollu pienempi. Kun käveltiin sinne sisään ja nähtiin se linna, siellä oli tanssishow meneillään missä oli varmaan kaikki disney hahmot tanssimassa musiikin tahtiin! Käveltiin vaan ympäri sitä puistoa, se oli aika täynnä kaikkia kauppoja ja ravintoloita joissa käytiin kanssa pyörähtämässä. Käytiin kahessa laitteessa, Space Mountainissa ja Big Thunder Mountain Railroadissa. Tohon ekaan jouduttiin jonottaa tunti ja 45 minuuttia ja tokaan noin tunti ja puol.. :D vähän turhauttavaa mut siellä on aina ihan hirveesti ihmisiä jotka on tullu sinne eripuolilta maailmaa joten se on ihan ymmärrettävää. Siellä oli myös pieni Harry Potter maailma joka oli musta tosi kiva ja hienosti tehty. Joka puolella oli eri disney hahmoja joiden kanssa pysty ottaa kuvia mutta niihinkin oli kauheet jonot hahah. Meillä oli tosi kiva päivä tuolla ja oltiin taas aika väsyneitä kaiken ton kävelemisen jälkeen! Hotellilla mentiin vaan altaalle ja illemmalla syömään :)

Päivä 2
Herättiin aikasin (taas) ja mentiin salille ja syömään aamupalaa. Mun kaverilla oli iltapäivällä cheerleading kisat johon minä ja mun toinen kaveri mentiin ja yllätettiin se ku meijän ei alunperin pitäny vielä mennä tolloin, vaan vasta seuraavana päivänä. Kumminkin tätä ennen mentiin Animal kingdomiin ja mun on pakko sanoo et toi oli mun ihan lemppari! Se oli tosi hienosti tehty, ja siel oli vähänniiku eri maita rakennettu joka puolelle jossa oli eläimiä niistä maista. Me mentiin myös safari ajelulle joka tuntu et oltais oltu ihan oikealla safarilla, se oli tosi hauskaa! Nähtiin mm. Leijonia, kirahveja, seeproja yms... Tän jälkeen otettiin bussi takas ja mentiin mun kaverien kisaan! Mentiin shoppailemaan sellaseen outlet malliin ja käytiin ravintolassa nimeltä "dick's last resort" joka oli tosi hauska. Siellä tarjoilijoiden kuuluu olla törkeitä ja ne yrittää nolata asiakkaita jne :D ne myöskin kirjottaa kaikille sellaset paperihatut jossa lukee jotain "loukkaavaa" siitä ihmisestä. Meillä oli tosi hauska ilta ja toi oli tosi hyvä kokemus!

Päivä 3
Tää oli meijän vika päivä ja me mentiin vaa niiden cheerkisojen finaaleihin. Ton jälkeen mentiin Orlandon "disney springsiin" syömään lounasta tosi kivaan ravintolaan jossa oli live musiikkia ja hyvää ruokaa! Jouduttiin lähtee aika aikasin koska ajomatka oli niin pitkä kotiin ja seuraavana päivänä oli koulua...
Tää matka oli kyllä ihana ja tuun muistaa sen ihan aina! Aika rupee täällä vähenemään ja kohta oonki jo Suomessa, hirveesti pitää vielä tehdä ja kokea ennen sitä!
- Olivia