Emilia blogi #8 - Winter week ja Senior night

Viime viikolla oli meidän koulun Winter Week eli joka päivä pukeuduttiin tietyn teeman mukaisesti. Tänä vuonna meidän koulun teemat olivat:Maanantaina oli ihana pukea ylleen mukava yökkäri. Tiistaina oli meidän koulun väreihin siniseen ja keltaiseen pukeutuminen. Kaikki senior-tytöt eli me koulun vanhimmat olimme tilanneet vaaleapunaisen paidan, joka me puettiin tiistaina. Se ei kyllä ollut meidän koulun väreissä, mutta idea oli kiva. Koulupäivän aikana meillä oli myös pep-fest. Se on koulun juhla, jossa oli erilaisia ohjelmanumeroita ja palkittiin eri vuosiluokkien kuningatar ja kuningas. Se oli hirmu hauska tapahtuma!Keskiviikon salaatti-päivä oli paljon kysymyksiä herättänyt päivä. Siinä oli ideana pukeutua, jonkun salaatin, kuten Caesar-salaatin mukaan esimerkiksi toogaan. Tosi monet eivät tähän haasteeseen tarttuneet, enkä itsekään pukenut mitään tähän liittyvää. Torstaina oli kiva päivä, jersey day, eli puettiin jonkun urheilujoukkueen pelipaita. Monilla oli Minnesota Wildin pelipaita. Itse puin vanhemman host-siskoni yliopiston jääkiekko jengin pelipaidan, jonka sain häneltä lahjaksi jouluna. Koulupäivän aikana menimme katsomaan leikkimielisen korispelin oppilaat vastaan opettajat.

Perjataina oli twin day eli pukeuduttiin kaverin kanssa samoihin vaatteisiin eli kaksosiksi. Itse en tätä voinut tehdä, koska mulla oli korispeli ja aina, kun meillä on pelipäivä, me pukeudutaan tiettyihin vaatteisiin, kuten matkustusasuun ja perjantaina se oli gameday paita ja mustat legginssit. Mutta periaatteessahan meidän koko joukkue oli kaksosia keskenään.

Mulla on tosiaan joka päivä maanantaista perjantaihin ja välillä myös lauantaisin koristreenit tai -peli. Yleensä aina edellisenä iltana ennen peliä meillä on pasta feed, joka tarkottaa sitä, että me mennään jonkun jengiläisen kotiin syömään pastaa ja pidetään joukkueen kanssa hauskaa. Tykkään niistä tosi paljon. Perjantaina meidän koti-pelin jälkeen oli senior night. Ja se kruunasi koko mahtavan viikon.Saan siis olla senior eli koulun vanhin meidän koulussa tänä vuonna, vaikka en iän puolesta ihan vielä olisikaan, koska koulu haluaa tarjota vaihtareille mahdollisimman paljon kokemuksia. Meidän korisjengi ja vanhemmat olivat järjestäneet meille neljälle seniorille ihan mahtavan hienoja juttuja. Juhlassa koriskentän reunalle oli laitettu mulle kyltti, jossa luki isolla: "Good Luck Emilia. We will miss you." ja kaikki tytöt kirjotti sinne jotain kivaa musta. Kun menin pelin jälkeen mun kaapille, se oli koristeltu hienosti ilmapallolla ja mun nimellä. Ja kaappien ulkopuolella oli kyltti, jossa oli kaikkien senioreiden nimet!

Sitten vielä ennen toisen jengin peliä kaikki seniorit menivät kentällä olevalle lavalle seisomaan. Katsomo oli aivan täynnä porukkaa, koska oli koti-peli ja senior night. Sitten valmentaja piti puheen kaikista ja aloitti musta sanomalla jotain, että olen vaihtari Suomesta ja he rakastavat mun positiivista asennetta ja luonnetta mitä toin heidän jengiin tänä vuonna ja tulevat ikävöimään mua. Tämän jälkeen yksi joukkuekaveri luki musta ihanan kirjeen, jossa se puhu musta tosi kivasti. Koko ajan mä seisoin lavalla ja lopuksi kaikki taputtivat. Tämän kaiken vielä kruunasi lahja joukkueelta. Se on Minnesotan osavaltion muotoinen kaulakoru, jossa on keskellä sydän! Se tulee muistuttamaan mua aina siitä, että olin osa heidän jengiään. Pelin jälkeen saimme vielä kakkua ja keksejä. Sain viedä upean kyltin ja ilmapallot kotiin. En osannut odottaa tätä huomionosoitusta yhtään!Tämän mahtavan illan jälkeen menin kotiin, vaihdoin juhlamekon päälleni ja menin kavereideni kanssa koulun winter week tanssijaisiin. Meillä oli superhauskaa ja se oli mahtava päätös tälle viikolle!

Yöllä, kun tulin kotiin, olin niin innoissani, etten pystynyt edes sisäistämään kaikkea tapahtunutta. Oli jopa vaikea nukahtaa. Winter week muistuttaa aikaisemmin ollutta homecoming viikkoa, mutta nyt ei ollut perjantaina amerikkalaista jalkapallo-peliä.

- Emilia