Iiriksen blogi #5 - Lomat; Thanksgiving ja Black Friday

Vaihtovuoteni aikana on ja tulee olemaan lomapäiviä, jopa viikkoja. Alkuvuodesta lomilla olin kotona host-siskoni kanssa, mutta nyt olemme viettäneet aikaa kavereidenkin kanssa. Lomilla on myös enemmän aikaa lähentyä ja tutustua isäntäperheeseen paremmin. Mulla on mennyt perheen kanssa kaikki tosi hyvin, joten lomilla on kiva viettää heidän kanssa aikaa. Jouluna, kun meillä on kaksi viikkoa koulusta vapaata, matkaamme Floridaan. Kuten aiemmissa postauksissa olen kertonut, olemme matkustaneet perheen kanssa ennenkin Floridaan ja myös Tenneseehen. Koen itseni todella onnekkaaksi, että perhe haluaa ottaa minut mukaansa. Matkustelu ei ole kaikki kaikessa, mutta olen aina rakastanut sitä ja siksi arvostan todella paljon mahdollisuuttani täällä.
Thanksgiving break on nyt melkein ohi, vielä muutama päivä lomailua jäljellä. Loma on sujunut hyvin, perheen ja kavereiden kanssa aikaa viettäessä sekä levätessä ja thaksgivingin mukaan syödessä. Thanksgiving on Amerikassa tosi iso juttu. Kodeissa tehdään hyvää ruokaa, vietetään aikaa sukulaisten ja perheen kanssa ja ollaan kiitollisia siitä mitä on. Kaikki ovat tosi ihmeissään kun kuulevat, ettei sitä vietetä Suomessa. Täällä vietin siis mun ensimmäisen thanksgivingin ja tykkäsin kovasti! 

Thanksgivingin yhteyteen kuuluu Black Friday, suuret alennusmyynnit kaupoissa. Useimmat kaupat ja kauppakeskukset aukesivat jo torstaina illalla ja olivat yöhön asti auki. Seuraavana aamuna ne aukesivat taas aikaisin ja olivat auki koko päivän. Itse menin jo torstai illalla kauppakeskukseen ja shoppailin kavereiden kanssa yöhön asti, hah vähän erilainen kokemus sekin. Kauppakeskuksessa ei ollut niin hirveä ryysis mitä oletin, mutta paljon ihmisiä siellä kyllä oli. Tarjouksia ja alennuksia löytyi paljon, nyt voi taas vähän aikaa olla ostamatta mitään.. Näihin alennusmyynteihin kuuluu myös cyber monday, black friday alennukset maanantaina netin puolella. Sieltä löytyisi varmasti hyviä diilejä, mutta ehkä jätän itse nyt tällä kertaa väliin. Koulun alkuun on vielä vähän aikaa, nautitaan nyt lomasta vielä kun sitä riittää!

-Iiris