Victorian blogi #10 - Viimeinen kuukausi!

Viimenen kuukausi vaihtovuodesta lähti käyntiin.. Ihan hullua, että koulupäiviä on jäljellä enään 22, ja viimeinen orientaatio on kahden viikon päästä. Tosi haikeeta, mutta pitää ottaa kaikki irti näistä viimeisistä hetkistä. Viimeaikona ollaankin tehty vähän kaikenlaista ja ajattelin jakaa teillekin viimeisten viikkojen tapahtumia.Olin todella kipeä pari viikkoa sitten, käytiin lääkärissä ja nyt olo on melkein normaali. Oon kuitenkin koittanut nauttia koulun tarjoamista aktiviteeteistä. On tultu käytyä esimerkiksi katsomassa mun kavereitten kanssa pesäpallo sekä koulun golf pelejä! Tykkään käydä noissa peleissä, sillä siellä on aina hyvää ruokaa, hauskaa seuraa ja tosi hyvä fiilis. Mulla on myös ihan super kiinnostavia kursseja nyt koulussa, kuten eläinlääkäri tiede, jossa ollaan päästy rokottamaan eläimiä, trimmaamaan vuohien kavioita ja päästään myös kastoroimaan vuohia! Saatiin terveystiedon tunnilla omat “vauvat”, eli nuket jotka itki milloin vaan, kuten keskellä yötä. Tämäkin oli mielestäni tosi hauska kokemus, mitä ei ainakaan Suomessa tulisi koettua. Tuntuu muutenkin nykyään koulu täällä erittäin hauskalta, ja kun menisi vaan viettämään aikaa kavereiden kanssa. Tätä tulee varmasti ikävä.

Pelasin tennistä nyt keväturheiluna, mikä oli yksi parhaista päätöksistä mitä oon tehnyt täällä monestakin syystä! Ensinnäkin mun joukkue oli ihan super ihana, mukaanlukien mun mahtavat valkut. Joka treeneissä sai aina kunnon naurut, enkä halunnut lähteä ikinä kotiin treeneistä, oli niin hauskaa! Toinen plussa tenniksen peluussa oli kaikki pelimatkat, jotka oli hauskoja, mutta niissä pääsi myös näkemään enemmän Oregonia. Jotkut pelimatkat oli jopa melkein neljän tunnin päässä, joten oli mahdollisuus nähdä todella erilaista osaa tästä osavaltiosta. Ja tietenkin plussana oli myös se, että pääsin oppimaan miten pelata tennistä, ja löysin uuden intohimoni jota haluan ehdottomasti jatkaa Suomessa! Saatiin senioreitten illassa lahjoja, ja sain mun valkulta paidan missä luki mun nimi sekä meidän koulun nimi. Hän on kutsunut mua koko kauden nimellä “milk”(maito) mun sukunimen takia, ja siitä on tullut mulle nyt ihan yleinen lempinimi. :D Hän kirjoitti sen myös mun lahjakoriin, mikä oli mun mielestä hauska!
Kaikki viimeiset neljä viikonloppua on jo suunniteltu täyteen, paljon hauskaa tekemistä on vielä tiedossa. Tiedossa on esimerkiksi orientaatio rannalla jossa pääsen näkemään tuttuja, mun host siskon 16-vuotis synttärit ja vierailu eläintarhaan. Pitää nyt nähdä aktiivisesti kavereita, syödä pikaruokaravintoloissa ja tehdä vielä kaikenlaista kun voi. Odotan toki kotiinpaluutakin, mutta nyt kun aurinko on vihdoin alkanut paistamaan, on super hauskaa, ja kaikki menee vaan niin hyvin, että voisin mieluusti myös jäädä tänne. Pitää ottaa ilo irti jäljellä olevasta ajasta!

- Victoria