Tavallinen päivä USA:ssaTällä kertaa pääsette mukaan ihan tavalliseen päivääni. Minulla ei ollut mitään erityistä syytä valita juuri tätä päivää, joten katsotaan mitä tulee tapahtumaan! Kirjoitan postauksen siis päivän kuluessa. 

Aamu

Aamuni alkoi herätyksellä 6:30, tein kuitenkin huonon valinnan ja torkutin 6:40 asti. Koulun alussa yritin herätä kello 6, sen jälkeen 6:15, mutta nyt olen venyttänyt heräämisen ihan maksimiin eli 6:30. Kyllä siinä kerkeää jos ei tee mitään ylimääräistä. Herään yllättävän iloisella tavalla kun kissani alkaa hyppiä ympäri huonetta! Jep, minulla on nykyään kissa. Suuntaan vessaan pesemään hampaat ja kasvot. Sen jälkeen menen huoneeseeni takaisin meikkaamaan. Hommaa hidastaa hiukan kissani suuri mielenkiinto kaikkea liikkuvaa kohtaan, mutta ei siinä mitään. Kun olen valmis meikin kanssa valmistaudun kohtaamaan kylmän ulkoilman. Ensilumi on tullut! Juoksen käynnistämään auton ja siitä talliin päästämään hevoset ulos ja annan heinät. Otan enää koirat takaisin sisään ja vaihdan vaatteet. Päästään lähtemään suhteellisen hyvään aikaan 7:20 ja koululla ollaan jo hyvin ennen 7:30.

Koulu

Aamu koulussa alkaa matikan kokeella. Luin kokeeseen 5min automatkan aikana, kun tulimme kouluun. Aihe oli yksinkertainen ja kokeessakin vain yksi sivu. Tämän jälkeen suunnittelimme rahankeräys tyylejä tuleviin tapahtumiin ja odoteltiin kellon soimista. Nyt istun ”läksyjen teko tunnilla” ja kirjoitan tätä postaus. Palailen päivän kuulumisiin myöhemmin! 

Englannin tunnilla kertailtiin MLAta tutkimus paperin kirjoitusta varten. Ruokailu tuli ja meni. Sen jälkeinen tunti on ACT prep (iso koe, joten siihen valmistautumiskurssi). Minä ja osa kavereistani otiin saatu jo kaikki tarvittavan valmiiksi, joten tilanne eskaloitui :D Lopputuloksena päädyttiin tekemään ”kampauksia”, esim. miten piilottaa vesipullo mun hiuksiin (onnistuttiin!!). Hyviä elämän taitoja! 

ACT prepin jälkeen menin videokurssille. Pidimme ”tuotanto palaverin” todellisuudessa opettajamme oli tilannut ruokaa ravintolasta ja katsottiin YouTube videoita. Suunnittelimme myös tulevaa jouluun liittyvää videota. 

Government tunnilla käytiin läpi muistiinpanoja ja juteltiin ajankohtaisista asoista. Olemme myös tällä viikolla keränneet oppilailta lahjoituksia sotilaille ketkä eivät voi viettää joulua kotona. Kuvassa näkyy vain osa koko määrästä!

Biologian tunti loppui juuri. Tämän päivän aiheena oli ”pumpkinroll” kilpailu, opettajamme ja kaverini tekivät molemmat omansa ja maistelimme kumpi on parempi. Kaverini voitti! Okei, tämä päivä näyttää aika rennolta, sitä koulu täällä usein onkin. Kaikki päivät eivät kuitenkaan ole ihan näin rentoja. Osa syynä varmaan se, että loma alkaa kahden päivän päästä ja opettajat eivät halu aloittaa uusia juttuja.

Viimeinen tunti on aina rento. Jos ei ole mitään hommia tehtävän tunti kuluu helposti vain muille jutellessa tai musiikkia kuunnellessa. Nyt kirjoitan vain tätä postausta ja juttelen muille. Luokallamme yksi kavereistani hieroo joka päivä opettajien ja oppilaiden hartioita, tällä kertaa oli minun vuoroni. Pieni juttu, joka piristää päivää! 

Draama

Varsinainen koulupäivä on ohi ja aika suunnata draamaan. Olen siis liittynyt draamakerhoon, ihan huippu! Meillä on todella hyvä porukka ja treeneissä on aina hauskaa ja rentoa. Näytelmämme on valmis tammikuussa, joten mitään kiirettä ei pitäisi olla. Tällä kertaa harjoitukset loppuivat puoli tuntia aikaisemmin eli neljältä. Itselläni oli vähän huonompi fiilis ennen treenejä, mutta tämä porukka kyllä pelastaa usein pahemmankin päivän. 

Kotona

Kotiin päästyä suuntasin huoneeseeni. Vastassa oli erittäin huomionkipeä kissa, joten hengailin sen kanssa, samalla yrittäen tehdä pieniä koulu juttuja ja muuta. Jonkun ajan päästä suuntasin jo tekemään päivän treeniä. Treenasin ohjelmani mukaan tehokkaasti ja homma sujui hyvin! Pian sen jälkeen menin host-perheeni kanssa isomummolle syömään, hyvää ruokaa ja keskusteluja. Illalla teen yleensä aina vielä iltatallia ja lounaan. Tällä kertaa host-siskoni teki tallin yksin ja minä autoin keittiön putsauksessa. Illan viimeinen tehtävä oli edetä SAT-kokeeseen ilmoittautumisessa, sain tunnin kuluttua kirjauduttua sisään ja huomenna toivottavasti asia kunnossa. 

Ennen nukkumaan menoa kävin vielä suihkussa, pesin kasvot ja hampaat. Nyt lopettelen tämän postauksen, jonka jälkeen voin ruveta hyvillä mielin nukkumaan. Kissakin jo odottaa vieressä, jos pääsisi jo jalkopäähän nukkumaan!