Arki Jenkkilässä


Moikka, kuukaus taas vierähtäny eteenpäi tällä puolella maailmaa! Monet mun kaverit ja tutut on tullu kyselemään joskus et miten mulla menee täällä ja välillä koen oikeesti vaikeeks vastaa tohon kysymykseen, koska tää arki täällä on todellisuudessa aika samanlaista ku suomessa. Näin kans yks päivä yhen kuvan missä luki että, ”that awkward moment when you get asked ”what’s up?” and you have no idea what to say” ja toi jotenki kuvas mun fiiliksii nii hyvin:D

Mun päivät menee tääl suunnillee tällee; aamulla herään 5.55 mikä on ihan liia aikane mulle mut minkäs teet. Sit meen kouluu, tuun himaa teen läksyjä semmoset 1-3h (tää läksyjen määrä on iha hulluu tääl) ja katon samal netflixii ja sit saatanki kattoo jtn leffaa mun host siskonkaa tai chillaan vaa mun hostienkaa tai jos niil on jotain tekemistä ni makoilen vaa mun sängyllä meijän kissankaa joka on sika kiva ja aika hauskaa ku en oo ikin tykänny kissoista mut jostain syyst tykkään täst kissast täällä:D Sit meil onki jo dinner time ja sen jälkee meen tyylii jo suihkuu ja nukkumaa. Tosi jännää vielki ku kaikki menee tääl tosi aikasi nukkuu ku ain joutuu herää nii aikasi ja mä itekki oon välil nukkumas jo 9 jälkee :D

Tottakai tääl on sit niit vähä erikoisempiiki päivii ku tehää jtn vähä kivempaa esim. nyt ku halloween on iha parin päivän päässä ni ollaa kaiveretty kurpitsoi ja käyty haunted barn maze, sit iha kunnon corn maze mikä oli aika hauska kokemus ja eile olin yhen toisen vaihtarin ja sen host perheenkaa kunnon haunted houses ja oli muute samaa aikaa sika läppä mut pelottava kokemus suosittelen menee jos on vaa mahollisuus! :D Yleensä viikonloppusi tehää sit just jotain kivempaa ellei mun host vanhemmat oo töissä ja jos on ni saatetaan vaa mennä mun host siskon kavereille hengaa jos saadaa kyyti jostai.

Jotenki välil tää arki tuntuu tosi tylsält tääl ku oon tottunu suomes siihe et olin tyylii joka päivä menos jossai, koska oli julkine liikenne mikä mahollisti sen mut tääl Greenvilles mis asun ni kulkee kerra päiväs yks bussi… vähä tuppaa tulee ikävä tota julkista liikennet mut ainaki oon oppinu tääl arvostaa sitä ja myös sitä mite vapaita nuoret voi olla suomessa! Ainii ja football season loppu tos viikko sitte ja nyt ois suunnitelmissa alottaa ens viikolla koris jota ootan sikana, koska siitä tulee vähä vaihteluu vihdoi tähä arkee!

Muuten elämä sujuu tääl iha hyvin, paitsi olin just täl viikol 3 päivää oksennustaudis ja missasin sen takii pari pv koulusta ja nyt mul on varmaa hirvee duuni et saan kaikki kiinni koulu hommis… Koti-ikävää oon kärsiny taas sillee satunnaisesti mut onneks nää mun hostit on nii ihanii et esim. yks ilta ku sanoin et on vähä koti-ikävä ni lähettii hakee mulle jäähilejuomaa mitä nää juo tääl iha sikan haha! Mut toi on just paras tapa päästä ikäväst eroo et yrittää keksii jotai tekemist. Sain muute paketin suomesta mun porukoilt muutama päivä sitte ja voi vitsi mite ihanaa oli saada taas ruisleipää!

- Jenna