Joulu ja uusivuosi ulkomailla

Fiilikset amerikkalaisesta Joulusta

Joulu ja uusvuos on nyt ohi! Voin sanoo, että mul nää päivät oli ihan okei. Ei kehumista, mut ei nyt mitää valittamistakaa. Joulua me vietettii tääl jo 24pv, koska mun host äitin ois pitäny mennä töihi 25pv, mut se saiki sen sit viime hetkel vapaaks, mut ei ruvettu muuttaa enää suunnitelmii siin vaihees. En oo koskaa aikasemmi viettäny näitä päivii muualla ku Suomes, jote tuli koettuu ja opittuu paljon uusii juttui.

Jouluaatto

Jouluaattona nää tuli herättää mut jo kaheksalt aamul ja mun host sisko joutu vähä hoputtelee mua, ku meinasin nukahtaa uudestaa ja olin tosi hidas nousee sängyst, ku en oo tottunu herää jouluna aikasin. No sitte vihdoi ku sain kerättyy itteni ja nousin, vaihoin nopee vaatteet ja kävelin olkkariin ni kaikki tyylii juoksi avaa lahjoi jo. Olin iha sika hämmentyny tost ja ois tehny mieli vaa kysyy et mitä oikee teette ei lahjoi voi avaa heti aamust ku sit päivän kohokohta ois jo ohi mut pidin vaa suun kii ja menin kans avaa lahjoi. Sain ihan törkeesti lahjoi ja mietin vähä et apua en tuu ikin selvii täält Suomee ku kertyny jo valmiiks sikan kaikkee! Lemppari lahjoiks varmaa tuli semmone sika pehmee peitto minkä sain mun host äitin siskolta, kuka asuu tääl meil kans ja sit sain mun host vanhemmilt beatsin kuulokkeet, mitä olin joskus kattonu kaupas ja mun host äiti näköjää muisti sen ja oli ostanu ne mulle!

Outoja juttuja

Meit oli tääl aamul eka vaa mä, mun host sisko ja veli ja mun host vanhemmat ja tän äitin sisko. Mun toinen host sisko ja sen lapset tuli sit vähä myöhemmi avaa niitte lahjat ja
sitte viel näitte mummi ja pappa tuli käymää tääl. Meil ei ollu tääl ollenkaa jouluruokaa, mikä vähä harmitti mua. Syötii siis aamul vaa iso aamupala ja naposteltii loppu päivä vaa kaikkee pientä. En tiiä onks toi joku yleine tapa jenkeis, en oo kyl koskaa aikasemmi kuullu tommosest, mut ainaki tää mun perhe tekee kuulemma joka vuos tollee. Kaikki ain sanoo et jouluna ois pahin koti-ikävä, mut mul ei kyl ollu! Oli kyl vähä jännä fiilis, ku mun kaveri oli kirjottanu mulle kirjeen, minkä sain avaa jouluna ja jotenki siitä vast tajusin et en oikeesti oo kotona Suomessa viettää joulua ja mun äiti oli lähettäny mulle suomest lahjan, mihi se oli laittau yhen kirjeen mis oli ihana runo!

Uusivuosi

Mulla pahin ikävä oli uutenavuotena. Mentii yhelle mun host siskon kaverille, mis oli pari muutaki kaverii ja kuuneltii vaa musaa ja chillattii siel. Jotenki tuntuu et kaikki Suomessa juhlii uuttavuotta kunnol ja isosti ja luulin et sillee on kaikkial. Ei näköjää ookkaa, etenkää tääl jenkeis viel tällee ala-ikäsinä. Jotenki uusvuos saadaa näyttää ain nii kivalt kaikis kuvis mitä oon nähny täältä :D Ei tääl ollu ees niitä raketteja… Olin poistanu mun snäpin tollo ku en vaa oikeesti jaksanu katella ku kaikki suomessa juhlii. Ei se mun ikävä onneks kestäny ku joku pari päivää tos uudenvuden kieppeil. Ainii ja skypetin jouluna mun sukulaisille ja illal viel mun poikaystävälle mikä piristi fiilist!:) Nyt oon jo melkei puolesvälis mun vaihto-vuotta mikä on iha hulluu!