Spring Break

Kaverukset Indianassa

Amerikkalainen road trip

Viimeviikon vietin Floridassa spring breakin parissa ja oli kyllä aivan ihana loma! Mulla spring break oli täällä siis pääsiäisen aikaan eli lähettiin pitkänä perjantaina ajelemaan kohti Panama City Beachia. Sinne päin se automatka kesti joku 18h ja takas päin kesti 21h, koska juututtiin ruuhkaan ja eksyttiin:D Lähettiin tonne siis mun host äitin, siskon ja mun host siskon kahden kaverin ja toisen niiden äitin ja siskon kanssa, eli koko meijän vuokra auto oli täynnä. Jenkeissä tosi monilla on tapana ajaa lentämisen sijasta ja toi automatka oli kyllä ihan tuskaa, en sillon meno matkal saanu nukuttuu yhtää mut näinpähän kaikki osavaltiot minkä läpi ajettiin:D Asun siis täällä Michiganissa joten ajettiin Indianan, Kentuckyn, Tennesseen ja Alabaman läpi Floridaan.

Ranta

Floridan ihmeitä

Floridassa majailtiin condossa 16 kerroksessa ja sieltä näki kyl tosi nätit maisemat ja ku yhtenä aamuna olin syömäs aamupalaa ni mun host mom oli mulle sillee et hei jenna kato ikkunast ulos ja menin sit kattoon ni näin, ku kaks delfiinii hyppi siel vedes, ja sit taas täst pari pv myöhemmi näin siin rantavedes kaks rauskuu! Panama city beach sijaitsee siis gulf of Mexicon puolella, joten siel rannalla oli semmost ihanan vaaleeta hiekkaa ja se vesiki oli kirkasta!

Uima-altaalla Floridassa

Puuhia ja suunitelmia

Vaikka me joka päivä löhöiltiin vaan siel rannal ni kerettiin silti shoppailla paljon ja yhtenä päivänä käytiin kans eläintarhassa, missä saatiin syöttää krokotiilei, kirahvei, lintui ja vuohia. Meil oli paljo suunnitelmii, et mitä tehtäis siel, mut jenkeil on ainaki mun kokemuksest vähä semmone tapa et aina suunnitellaa hirveesti kaikkee, mut ikinä ei sit oikee toteuteta mitää… Yleensä toi ei harmita tai ärsytä mua mut, paloin sit yhtenä päivän nii pahasti, et en pystyny mennä rannalle seuraavan päivän ni oisin halunnu tehä jotain muuta mut kaikki muut halus mennä rannalle. Toi pcb oli alueena kans vähän semmone ei nii turvallinen ni en saanu ees lähtee yksin kävelee minnekkään kaupoille.

Eläintarhassa

Iltasin mentiin ain kavereitten kesken rannalle viettää aikaa ja kävelemää uusie kavereittenkaa keihin oltii tutustuttu aikasemmi päiväl rannal tai illemmal porealtaas. Suurin osa niistä oli Georgiasta ku pcb on aika lähellä sitä. Oli oikeesti tosi hassun kuulosta ku niil oli semmone kunno southern aksentti ku ne puhu just sillee ”hey y’all” mitä en kuule tääl pohjosemmas ikinä:D Spring break oli kyl ihan huippu ja oli kyl yks parhaimmist viikoista täällä! Alko kyl tulee vähä surulline olo kans ku nyt seki on jo ohi ja kaikki on sanonu mulle tääl, et tää aika tän loman jälkee menee ohi tosi nopee ja siltä tää tuntuuki. Oli kans haikeet fiilikset, et en ois viettämäs ens vuon näittenkaa spring breakkia, mutta alettii jo miettimää et ehkä lennän Suomest tänne sit ens vuon!

- Jenna

Kaverien kanssa rannalla