Puolet takana, puolet edessä!

Nyt ollaan jo yli puolessa välissä vaihtovuotta ja ihan hirveen nopeesti tää on kyl menny! Siis ihan hullua et ei ees puolta vaihtovuotta enää jäljellä. Tässä kuussa on on tapahtunu paljon. Oon päässy näkemään taas vähän lisää Kaliforniaa, mennyt kaksiin Formal tansseihin, alottanu mulle uuden urheilulajin koulussa. Oon taas tutustunu uusiin ihmisiin urheilun kautta ja kavereiden kautta oon saanu uusia kavereita muista kouluista. Kouluvuoden toinen puolisko on päässyt aluilleen ja sää täällä on alkanu muuttumaan lämpimämmäks, vaikka pitäis viel olla talvi. Mun espanjalaisella vaihtarikaverilla oli kans synttärijuhlat joihin mut kutsuttiin ja pääsin siellä hänen kavereiden lisäks tutustumaan vaihtareihin Tanskasta ja Brasiliasta.

Formal

Formal on siis yks näistä koulutansseista mitä täällä on tapana pitää. Menin tyttöporukan kanssa ekaks mun kaverin luo ottamaan kuvia ja sieltä me päästiin menemään limusiinilla ravintolaan syömään. Ravintolasta se limusiini sitte taas otti meidät kyytiin ja ajo meidät mun koululle, jossa ne itse tanssit oli. Siellä tanssittiin sit kavereiden kanssa ja juteltiin, ja jälkeenpäin menin saman porukan kaa viel ulos näkemään muita kavereita.

Menin tosiaan kans toisen koulun Formaliin, koska mulla on paljon kavereita siellä myös. Ekaks me mentiin ottaa kuvia isolla porukalla ja sit sieltä me mentiin ravintolaan syömään. Syömisen jälkeen ajettiin parilla autolla kimpassa tansseihin. Se ei ollu koululla niinku mun koulun Formal, vaan se oli Fresno Downtownissa tosi kivassa juhlatilassa. Tanssien jälkeen mentiin taas kaveriporukalla ulos.

Pismo Beach

Pismo Beach on noin 2-3 tuntia Fresnosta suoraan rantaa kohti. Me mentiin sinne juhlimaan mun isäntäperheen sukulaisen synttäreitä isolle rantatalolle ihan meren rannalle, ja viivyttiin siellä yks yö. Sain ottaa mun pari kaveria kans mukaan. Tää viikonloppu oli varmaan yks mun lemppareista koko vuoden aikana täällä tähän mennessä. Seuraavana päivänä päästiin viettämään aikaa rannalla ja käytiin parissa vakiopaikassa syömässä. Me ajettiin illaks kotiin, eka käytiin heittää mun kaverit kotiin.

Vaihtari Kaliforniassa

Track season!

Talvikaudeks en valinnu mitään urheilulajia, mut kevätkaudeks päätin alottaa yleisurheilun. Juoksen spurtteja ja kokeilin nyt kans aitajuoksua, josta itseasiassa tykkään. Oon yrittäny kokeilla mahollisimman paljon uusia juttuja täällä ja tehdä asioita mitkä ei oo yhtä paljon mahollisia Suomessa. Koska täällä koulussa on after-school activities, niin pääsen kokeilemaan kaikennäkösta ilmaseks.

Kaiken kaikkiaan mulla on ollu täällä ihan super kivaa ja oon kokenu ihan mielettömästi juttuja tän viiden kuukauden aikana. Tuntuu niin hullulta, että kun tähän mennessä on laskenu kuinka monta kuukautta oon täällä ollu, mut nyt oonki alkanu laskemaan kuinka monta kuukautta on enää jäljellä. Kaikki sanoo et tää puoli vuodesta menee ekaaki nopeemmin, se jää nähtäväks.

Vaihtari koulun tanssiaisissa