Reissu Los Angelesiin


Moikka taas! Kerrottavaa on taas kertyny vaikka kuinka. Koulu sujuu hyvin ja englannin puhumiseen oon jo tottunut aika lailla täysin. Tennis, läksyt ja viikonloput pitää mut aika kiireisenä, mutta kavereilta oon saanut aina sellasta henkistä tukea kun on ikävä kotiin ja isäntäperhe on järkännyt tekemistä, jotta ei vaan tulis tylsää. Olin muun muassa kattomassa mun koulun Homecoming peliä ja -juhlaa ja ajettiin kans Los Angelesiin Disneylandiin.

Disneyland

Eli ajettiin tosiaan viettämään viikonloppu Los Angelesin Disneylandissä. Reissu oli varsinaisesti suunniteltu yllätykseksi Gavinin (host-veli) 10-vuotis synttäreitä varten. Lähdettiin ajamaan jo perjantaina heti koulun jälkeen ja vaatteet ja muut kamat pakattiin jo aikasempana iltana valmiiks. Matka LA:han kesti noin neljä ja puoli tuntia ruokatauko mukaan luettuna. Saavuttiin perille hotellille vasta illalla ja mentiin sitten siinä aika nopeesti jo nukkumaan. Meillä oli kahden päivän lippu Disneyland Park:iin joten ehdittiin ekana päivänä käydä Disneyland läpi ja tokana California Adventure. Ekana aamuna herättiin jo aikasin aamulla syömään aamiaista hotellilla ja sitten lähdettiin sinne itse Disneyland Park:iin. Vietettiin sitte koko päivä siellä ja tuli kyllä nähtyä kaiken näköstä uutta ja jännää. Takasin hotellille tultiin vasta myöhään illalla.

Tokana aamuna samalla tavalla herättiin aikasin ja mentiin syömään aamiainen. Host-vanhemmat ja -veli eivät ihan yhtä aikaisin tosin herännyt, joten mentiin Vebin kanssa kahdestaan ja loput tuli myöhemmin perässä. Käytiin Vebin kanssa ostamassa vähän jotain muistoiksi ja ostettiin kahvit. Sitten käveltiin vähän jutellen, otettiin tietty kuvia ja käytiin vuoristoradassa California Adventure:ssa.

Itse en ollu aikasemmin missään Disneylandissä käynyt, joten oli mulle ihan uus kokemus. Siellä oli kaikkea Disney prinsessoista Star Wars:iin. Mun henkilökohtaiset lempparit oli varmaankin Pirates of The Caribbean ja Guardians of The Galaxy. Nähtiin tietty myös muutama Disney-hahmo. Syötiin molempina päivinä siellä paikan päällä, ruokaa löyty kaiken näköistä aasialaisesta mexikolaiseen ja ranskalaiseen. Suosittelen kovasti Disneylandin churroja suklaavaahtokarkkikastikkeella ja eri jätskejä, oli nimittäin ihan järjettömän hyviä.

Illan iso ilotulitus me valitettavasti missattiin kun sää ylempänä taivaalla oli kuulemma liian tuulinen, mutta kaipa niitä ilotulituksia on aikasemminkin jo aika monta nähty. Sunnuntai-iltana kaiken viikonlopun kävelemisen ja jonottamisen jälkeen kun päästiin kotiin, menin ihan tosi mielelläni nukkumaan!

Mun mielestä tämmönen yhteinen reissaaminen ja hauskanpito lähentää huomattavan paljon välejä isäntäperheen kanssa. Niihin kannattaa aina mennä mukaan jos vaan on mahdollista ja isäntäperhe pystyy vastaavanlaisia reissuja järkkäämään. Yhteinen tekeminen on tosi tärkeetä, oli se sitten jotain isompaa tai ihan vaan jotain pienempää kuten leffaan tai yhdessä koiran kanssa lenkille meneminen. Kaiken kaikkiaan mulla oli aivan super kiva viikonloppu ja jäi taas paljon hyviä muistoja vaihtovuodesta.