Spring Break!

Kevät tuli tänne tosi nopeesti. Kaikkialla on vihreetä ja kukkia, ja säät on sellasta 26 astetta ja auringonpaistetta. Meillä oli yli viikon pääsiäisloma, eli spring break, ja mulla tuli tehtyy aika paljon kaikennäköstä. Vietin aikaa mun isäntäperheen kanssa ja vietin aikaa mun kavereiden kanssa. Ajeltiin rannikolla ympäriinsä näkemässä kaikkea ihanaa mitä Kaliforniassa on. Oon saanu sellasia muistoja mitä en ikinä tuu unohtamaan. Ne oikeesti on ne ihmiset, kaverit ja perhe, jotka tekee vaihtovuodesta ikimuistoisen.

Rannikkomatkustelua

Vietin puolet mun spring breakista ajellen pitkin Kalifornian rannikkoa. Osassa paikoista olin jo ollu aikasemmin mut näin taas paljon uusiakin paikkoja. Eli Fesnosta ensin ajettiin San Josehen, missä yövyttiin hotellissa kaks yötä. Tokana päivänä ajettiin San Fransiscoon shoppailemaan Union Squarella, ja pääsin vihdoinki ylittämään Golden Gate Bridgen. Kolmantena päivänä ajettiin alas Morro Bayhin, missä me yövyttiin seuraavat kaks yötä. Tokana päivänä sieltä ajettiin Pismo Beachille syömään ja hengailemaan rannalle. Me nähtiin kavereita kaikkialla, koska kaikilla on tapana mennä rannikolle kavereiden tai perheen kanssa. Kolmantena päivänä me lähettiin aikasin aamulla jo liikkeelle ja ajettiin parikyt minuuttia San Luis Obispoon, lyhyesti sanottuna SLO. Siellä mentiin tsekkaamaan Bubblegum Wall, joka siis kirjaimellisesti on seinä täynnä pureskeltuja purkkia. Rehellisesti sanottuna se oli aika ällöttävää ja hais ihan kauheelta. Sieltä meillä oli viel paljon aikaa ajaa Avilaan rannalle ottaa aurinkoa ja käytiin nopeesti vielä kans pienellä farmilla kattomassa eri farmieläimiä, joita saatiin syöttää.

Pääsiäinen

Pääsiäinen oli erilainen mihin oon tottunu. Me mentiin puistoon missä paljon mun isäntäperheen sukulaisia ja muita perheitä oli viettämässä pääsiäistä. Kaikki oli tuonu ruokaa
ja herkkuja ja me pelattiin sulkapalloa ja lentopalloa. Jossain vaiheessa oli Egg hunt eli kaikki etti pääsiäismunia ympäriinsä. Suurimmassa osassa oli karkkeja sisällä ja osassa oli rahaa. Osassa oli konfettia ja jauhoa ja ne rikottiin muiden päähän. Tää oli ehkä yks parhaista pääsiäisistä mitä oon kokenu! Päivän lopuks mentiin vielä sukulaiselle viettämään iltaa.

Kaks kuukautta jäljellä

Nyt kun on enää jäljellä niin vähän aikaa olla täällä mun päässä pyörii koko ajan mitä haluun viel tehä enkä oo tehny. Mul on sellanen pieni kiireen tunne kokoajan. Mun isäntäperhe on kans tullu niin tärkeeks ja läheiseks tässä vaiheessa et lähteminen tuntuu päivä päivältä vaikeemmalta. Ekat puol vuotta oli koko ajan sellasta jatkuvaa tutustumista kaikkeen, mut täs vaiheessa kaikki on niin tuttua ja koti täällä tuntuu kodilta. Vikat kaks kuukautta tulee menemään super nopeesti varsinki kun meillä on niin paljon suunnitelmia. Ens kuussa tapahtuu paljon eli seuraavassa postauksessa tulee olemaan paljon kaikennäköstä.