Trick or Treat!

Taas vähän lisää juttuja kerrottavana. Nyt viimesen kuukauden aikana oon ollut kahissa koulutansseissa ja oon viettäny Halloweeniä oikeen kunnon amerikkalaiseen tapaan. Lisäks jouduin tietyistä syistä vaihtaa isäntäperhettä. Siitä ei kuitenkaan sen enempää, sillä mun uus perhe on ihan mahtava ja kaikki järjesty hyvin ja nopeesti, ja ilman mitään suurempia muutoksia. Pysyin samassa koulussa ja asun samalla alueella.

Oon tässä vaiheessa tätä vuotta jo lähentyny tiettyjen ihmisten kanssa ja alan pikkuhiljaa tietämään keitä on mun parhaat ja varsinaiset kaverit täällä. Mun koulu on kuitenki niin iso, että joka päivä näen uusia kasvoja eli vielä ei tiiä keitä mun elämään ilmaantuu ja keistä tuleekin läheisiä.

Halloween

Mun Halloween täällä oli vähän erilainen verrattuna mun Halloweeniin yleensä Suomessa. Kun tuli vähän pimeempää niin menin mun parhaan kaverin perheen kaa trick-or- treating. Me pukeuduttiin Halloween asuihin ja kierrettiin koko naapurusto läpi. Paljon muitakin oli kiertelemässä talojen ovilla. Monet talot oli koristeltu Halloween aiheisesti - valoja, kurpitsoja, haamuja, luurankoja, pelottavaa musiikkia tai -ääniä, yms. Saatiin kaikki kerättyy pussilliset herkkuja. Sitä aikasempana päivänä kaiversin mun isäntäperheen kaa kurpitsoja, ja se oli mun eka kerta. Oli kyl tosi kivaa! Yleisesti ottaen Halloween täällä on isompi juttu kun Suomessa ja ei pelkästään pikkulapset mene Trick or treating, vaan kans vanhemmatkin lapset. Plus, kukapa ei haluis ilmasta karkkia!

Sadies

Sadies on koulutanssit, mihin tytön on vuorostaan tarkotus pyytää poikkaa deitiks. Sinne on päätetty teema minkä mukaan pukeudutaan. Mä en menny ainoastaan mun koulun Sadies- tansseihin vaan myös yhen toisen koulun Sadiesiin, joten oli ihan kiva nähä useamman koulun tanssit ku vaan mun oman. Teemahan oli molemmissa eri - mun koululla oli “occupations” eli pukeuduttiin erilaisiin ammatteihin esim. lääkäreiks, agenteiks, poliiseiks, jne. Ite pukeuduin mun deitin kaa ammattiurheilijoiks. Toisen koulun teema oli “decades” eli pukeuduttiin eri vuosilukujen tyylisesti kuten 40s tai 70s. Mä ja mun date pukeuduttiin 70- luvun tyylisesti.

Menin molempiin tosiaan deitin kanssa. Tääl on tapana tehä jonkunlainen juliste missä kysyt toista menemään sinne tansseihin sun kanssa, mut mä en oikeestaan ruvennu niitä tekemään vaan sovin vaan kaverin kaa et mennään yhessä. Mun oman koulun Sadies-iltana mentiin eka mun koulukaverin luo kaveriporukalla syömään ja ottamaan kuvia, ja sieltä sitte mentiin vasta vähän myöhemmin sinne itse tansseihin. Tanssien jälkeen menin mun kavereiden kaa hengailemaan. Niissä toisissa tansseissa mentiin ennen niitä kaveriporukalla meksikolaiseen ravintolaan syömään ja sieltä sit tansseihin. Tanssien jälkeen mentiin kaverin luo chillaamaan, ja oli nuotio ja musiikkia. Molempina iltoina oli ihan superhauskaa ja oli jännä päästä vähän kokemaan kans noita koulutansseja, kun niitähän ei meillä Suomessa oikeen oo.