Kevät kuulumisia

Ajattelin kertoa vähän millaselta kevät täällä Kaliforniassa on tuntunut ja mitä oon helmikuussa tehnyt. Täällä sää on tietty aika paljon kivempi kun meillä Suomessa ja pari päivää Santa Barbarassa mun host-perheen kanssa teki myös terää ja anto vähän pintaväriä. Sit oon kanssa ollut kavereiden kanssa viettänyt vähän aikaa mun siskon ja sen host-perheen kanssa muun muassa cheerleading kisoissa ja niiden luona. Kerron kanssa vähän mun uusista track&field kokemuksista.

Kevät täällä siis tosiaan tuli aika tosi nopeasti ja lämpö tuntuu aivan ihanalta. Täällä missä mä asun, sää vaihtelee tositosi paljon, sillä aamulla kun meen kouluun on tosi kylmä, mutta päivällä tulee lämmin ja voin olla track&field treeneissä shortseissa ja t-paidassa. Yhtäkkiä saattaa sataa tosi paljon ja sit yhtäkkiä se vaan loppuu ja kaikki tiet on kuivia jo tunnissa. En sitten tiedä onks tällainen sää täällä täysin normaalia, vai onko tää vuos vaan vähän erilainen.

Rantakaupunki

Santa Barbara
Mun host-isällä on siis tosiaan oma tyttöjen lacrosse joukkue jota se valmentaa ja sen takia me mentiin Santa Barbaraan pariks päiväks kisaamaan. Mä en itse ole siinä joukkueessa, mut mikspä en haluis mennä Santa Barbaraan viikonlopuks. Sinne ajaa noin kolme tai neljä tuntia mikä menee tosi nopeasti. Sain vietettyä kivasti aikaa mun host-äidin ja -siskon kanssa ja relata rannalla kävellen ja istuen auringossa. En yhtään tajunnut, että se aurinko oli jo niin vahva ja polttava tähän aikaan vuodesta, niin poltin sitten mun kasvot ja koko mun muun kropan. Olin punanen auringosta monta päivää. Mun host-isä laittoi mutkin sitten lopulta kokeilemaan lacrossea, mikä oli ihan kivaa, mutta ehkä ei kuitenkaan mun laji. Samalla tutustuin kaikkiin niihin joukkuelaisiin ja tehtiin kaikennäköistä. Yks niistä tytöisä oli itseasiassa vaihtari espanjasta ja saatiin vähän juteltua omia juttuja.

Ranta-asunto

Muuta tekemistä
Oon saanut myös uusia kavereita ja saan niitä kokoajan lisää, sillä mun koulussa on niin monta oppilasta ja niinkuin oon sanonutkin, urheilulajejen kautta saa ihan hirveästi uusia kavereita. Mulla oli vähän aikaa sitten mun eka Track Meet, eli missä koulut kisaa toisiaan vastaan eri yleisurheilulajeissa. Siellä on niin kiva tunnelma ja samalla näkee kavereita muista kouluista.

Amerikkalaiset kaverit

Mun siskon kanssa oon siis hengaillut myös ja sen host-perhe on tullut mulle uskomattoman läheiseksi. Sen perhe on meksikolainen, tosi sydämmellinen ja niillä on monta ihanaa lasta jotka on mulle kuin sisaruksia. Yks niistä lapsista harrastaa cheerleadingia, mikä on tosi iso laji täällä Amerikassa, ja mentiin yks viikonloppu sen kisoihin, joissa se pärjäs tosi hyvin. Eli vaikka itse olen tosi Amerikkalaisessa perheessä, saan myös kokea elämää Meksikolaisessa perheessä.

Siskon kanssa Selland Arenalla

Tähän loppuun sanon vielä, että aika menee taas niiin niin nopeasti ja nyt on enää noin kolme kuukautta jäljellä, ja vielä on niin paljon näkemistä ja tekemistä. Loppuajalle täällä mulla onkin jo suunnitelmia, mutta niistä kerron myöhemmin.