Tapahtumat


Täällä oon huomannut, kuinka isossa roolissa urheilu ja muut tapahtumat, kuten Halloween ja Homecoming ovat. Melkein kaikki nuoret ovat osallisena jossakin urheilulajissa ja pelaavat jossakin urheilutiimissä koulun kautta. Amerkkalainen jalkapallo on oikeasti niin isossa roolissa, että niitä fudispelejä on melkein joka perjantai isoilla stadiumeilla ja schoolspirit näkyy tosi selvästi peleissä ja koulussa. Peleissä näkee erilaisia esityksiä esimerkiksi meidän koulun cheerleadingjoukkueen esitys ja koulun kuoron esityksiä ja usein siellä on jopa isoja ilotulituksia. Koulun huppareita ja paitoja oikeasti siis kaytetään niissä peleissä ja mun koulussa on välillä jopa School Spirit päiviä jolloin kaikki käyttää jotain vaatetta, jossa on koulun nimi tai laji jota pelaa ja koulun logo. Mulla on jo ainakin neljä koulun paitaa ja huppari. Koulun fudispeleissä cheerleaderit on kokoajan liikkeessä ja niillä on tosi monia erilaisia huutoja joihin koko yleisö menee mukaan. Se on oikeasti tosi hauskaa ja mäkin oon oppinut suurimman osan niistä!

Homecoming week ja Halloween

Homecoming mun koulussa kesti koko viikon ja siksi se saa nimen Homecoming week. Koko viikon ajan koulussa oli pukeutumispäiviä eri teemoilla ja sen viikon perjantaina oli homecoming fudispeli eli homecoming game, joka oli niinkun vähän isompi juttu kun muut fudispelit. Siellä julkistettiin muun muassa homecoming queen & king, jotka valittiin oppilaiden äänestyksien perusteella aijemmalla viikolla. Siellä meillä oli mahtava fiilis ja voittokin tuli meidän koululle ;) Mun on pakko sanoa, että meidän koulun fudiskoukkue on oikeasti ihan tosi hyvä ja tällä hetkellä koko valleyn kakkonen. Mun koulussa ei ollut sellaista juhlallista koulun tanssitapahtumaa vaan vähän erilainen kuin yleensä leffoissa näkee, nimeltään Sadie’s jolloin tytöt pyytää poikia eikä toisin päin. Siellä teemana oli vuosiluvut, joten kaikki pukeutu esimerkiksi 70 tai 80 luvun vaatteisiin. Ennen näitä tansseja me mentiin meksikolaiseen ravintolaan syömään isolla porukalla ja mentiin yhdessä sinne tansseihin sen jälkeen. Seuraavaks vuorossa on sitten Thanksgiving ja joulu ja “Holidays” joksi nää kutsuu joulun aikaa ja sen tapahtumia.

Halloweenina pukeudutaan ja mennään Trick or Treating vaikka olisi 17-vuotias ja kurpitsojen kaiverrukselle käytetään melkein kokonainen päivä. Kaikki tai ainakin suurin osa taloista koristelee niiden pihan tai oven edustan pelottavaksi halloween koristeilla ja valoilla, mikä on tosi hienon näköstä. Jotkut perheet jopa kilpailee, kellä on hienoimmat koristelut. Täällä oon jopa nähnyt jo joulukoristeluja vaikka nyt on vasta halloween ja jouluun on vielä ainakin yli kuukaus. Halloweenin aikana menin mun kavereiden kanssa myös sellaiseen ikäänkuin puistoon nimeltään Raisin Hell Ranch. Se on englanniksi Haunted Cornfield & Corn Maze missä on kolme “attractionia” joihin piti ostaa liput. Liput oli tosi kalliit, mutta todellakin sen arvoisia. Ensimmäinen niistä oli se Corn Maze missä kävellään tositosi korkeiden maissikasvien keskellä sellaisilla poluilla pimeässä ja meidän piti löytää sen toinen pää eli sen uloskäynti. Ne kaksi muuta attractionia oli nimellä “haunted house”, jossa me käveltiin taas poluilla ja sinne oli tehty erilaisia taloja joiden läpi käveltiin ja siellä oli oikeita ihmisiä pukeutuneina pelottelemassa ihmisiä. Se oli oikeasti ihan sairaan pelottavaa, mutta ihan käsittämättömän hauskaa. Ne oli niin hyvin tehty ja ne ihmiset osasi pelotella uskomattoman hyvin. Niin uskomaton kokemus enkä Suomessa ole nähnyt mitään vastaavanlaista!

-Melissa