Kisamatka Anaheimiin

Moi! Tän kuun blogissa aattelin kertoa mun matkasta Anaheim, Kaliforniaan joukkueeni kanssa. Harrastan muodostelmaluistelua paikallisessa joukkueessa ja kisakausi alkoi juuri marraskuun alussa. Sain ihan mahtavan kokemuksen ekoista kisoista Amerikassa, sekä kävin ensimmäistä kertaa Kaliforniassa. Vaikka ei tultu nähtyä paljon muuta kuin hotellin ympäristö ja jäähalli, oli matka kerrassaan unohtumaton.

Matka tyynen valtameren äärelle

Lähdimme perjantai iltalennolla ja saavuimme myöhään illalla hotelliimme Anaheimissa. Kaikki olivat todella uupuneita, joten menimme heti nukkumaan. Aamulla ei onneksi ollut aikainen herätys ja saimmekin nauttia Kalifornian lämpimästä koko aamupäivän, vapaa-aikaa viettäen. Lähdimme joukkuelaisteni kanssa kävellen läheiseen ostoskeskukseen. Lounaan jälkeen laittauduimme valmiiksi iltapäivän harjoitukseen. Matkalla hallille kävimme Newport Beach:lla. Tämä oli mun ensimmäinen kerta, kun näin Tyynen valtameren ja näkymä oli ihan huikea. Kyllä kelpasi ottaa kuvia palmupuiden ympäröimänä, auringon alla ja katsellen aaltoja. Tuli pohdittua, kuinka erilaiselta voi näyttää ympäristö, koti osavaltiossani Illinoisissa ja Kaliforniassa. Molemmat samaa maata, mutta monin puolin erilaisia.

Iltapäivällä joukkueellani oli ensimmäiset treenit kisahallissa, joka sattui myös olemaan Teemu Selänteen entisen joukkueen, Anaheim Ducksien treeniareena sekä Olympialais harjoitteluareena. Oli ihan mieletön päästä treenaamaan kyseisessä hallissa. Iltapäivä kului nopeasti treenatessa ja kävimme välissä syömässä illallisen hotellilla ja palasimme vielä toisen kerran hallille viralliseen kisaharkkaan. Jälleen kerran pitkän, mutta ikimuistoisen päivän jälkeen kaikki olivat lopen uupuneita.

Joukkueen kanssa

Kisapäivä

Seuraavana aamuna oli kisapäivä. Herätys oli todella aikaisin aamulla ja hallille saavuttiin, kun ulkona oli vielä pimeää. Toisen virallisen kisaharkan jälkeen palasimme takaisin hotellille valmistautumaan kisaan sekä pakkaaman, sillä illalla matkaisimme takaisin kotiin. Tasollani muodostelmaluistelussa kilpaillaan kahdella eri kilpaohjelmalla, joten kisasimme kaksi kertaa samana päivänä, joka sattui myös olemaan uusi kokemus minulle. Itse olen tottunut kahteen eri kisapäivään. Varmasti päällimmäisenä mieleen kisasta jäi verryttely ulkona. Normaalisti ulkona on aivan liian kylmä lämmittelemiseen, mutta kun kyseessä on Kalifornian lämmin ilmasto, pystyi kilpasuorituksiin helposti valmistautumaan ulkona. Kisa meni kokonaisuudessaan hyvin ja joukkueellani oli varsin onnistunut kilpakauden aloitus.

Ripaus Disney:ta

Kisan jälkeen, ennen lentokentälle matkaamista, matka sai arvoisensa päätöksen. Matkan kruunasi vierailu Disney Village:en. Vaikka aika ei riittänyt viettämään päivään oikeassa Disney Land teemapuistossa, pääsimme kokemaan Disney Landin taianomaisen tunnelman pienoiskylässä, Disney Village:ssa. Tämä pieni rykelmä kahviloita, kauppoja, sekä ravintoloita teemapuiston lähettyvillä, ilmaisella sisäänpääsyllä oli kuin ripaus oikeaa huvipuistoa. Aluksi pääsimme nauttimaan illallisesta ja sen jälkeen kiersimme kylän läpi vieraillen useassa liikkeessä ostaen matkamuistoja esimerkiksi World of Disney liikkeestä täynnä Disney tuotteita. Kauppa oli valtava, täynnä väkeä ja vastasi täysin teemapuiston samanlaista liikettä. Kaikki olivat reissun jälkeen uupuneita ja matka lentokentälle oli unelias. Palasimme maanantai aamuna takaisin Chicagoon ikimuistoisen matkan jälkeen. Oli mahtava aloittaa kisakausi Jenkeissä ja en olisi voinut kuvitella mahtavampaa reissua.