HomecomingVarmaan yks parhaimmista kokemuksista mitä saan kokea vaihtarina ovat koulun tanssit niinkun Prom ja Homecoming. Prom on vasta keväällä joten siksi mä kerronkin nyt mun Homecoming kokemuksesta. Meidän Homecoming tuli tosi nopeasti koulun aloituksen jälkeen. 15.9 oli Homecoming jalkapallo peli (joka hävittiin) ja 16.9 oli Homecoming tanssit. Kaikilla muilla mun kavereilla muissa kaupungeissa se oli noin 2-4 viikkoa myöhemmin. Mutta ei se sinänsä mua haitannut että se tuli niin nopeasti. Pääasia on että pääsin kokemaan sen.

Homecoming viikko oli ainakin meillä spirit week. Spirit week tavoitteena on nostaa koulun yhteishenkeä erilaisilla tapahtumilla ja joka päivälle oli teema-asu. Meidän Homecomingin yleinen teema oli Night Before Homecoming eli kaikkee pelottavaa. Meidän ”teemapäivät” meni tällein: maanantaina oli pyjama päivä, tiistaina oli ilkeä kaksos-päivä, keskiviikkona oli Killer shoes, torstaina oli zombie/jotain pelottavaa ja perjantaina oli all red, koska oli jalkapallo peli ja meidän jalkapallo joukkueen nimi on Red Devils.

Torstaina ja perjantaina meillä oli sellainen tapahtuma koululla missä esiinty mm. meidän koulun cheerleading joukkue ja tanssijoukkue. Siellä oli paljon muutakin ohjelmaa niikun opettajat vs. oppilaat kilpailuja ja sit kans julistettiin Homecoming King ja Queen ja muut kuninkaalliset. Mulle se oli tosi jännä tapahtuma, koska se oli mun ensimmäinen esiintyminen meidän tanssijoukkueen kanssa.

Sitten perjantai-illalla oli se jalkapallo peli. Niinku jo mainitsin, me hävittiin ja se oli kunnon murska tappio (meidän jalkapallo joukkue on aika huono). Ja sitten puoliajalla meidän tanssijoukkue esitti Homecoming rutiinin ja se oli tosi iso juttu meidän joukkueelle ja siihen panostettiin ihan kunnolla. Sen jälkeen menin katsomoon katsomaan pelin loppuun vaikka se ei ollutkaan kaunista katsottavaa plus oli ihan tosi kylmä. Saatto olla jopa miinusasteita tai ainakin ihan lähellä käytiin. Pelin jälkeen laulettiin meidän koulun oma laulu ja oli tosi hieno ilotulitus show ja se kesti yllättävän kauan. Suomessa ilotulitus show kestää yleensä max. 10min mutta tää kesti ainakin 20min.

Lauantaina oli sitten se itse tanssi. Menin sinne kolmen mun kaverin kaa niinkun porukkana. Yleensä ennen tansseja mennään tekee jotain esim. syömään illallista yms. mut mulla oli mun host siskon kastejuhla aamupäivällä/iltapäivällä niin me ei tehty mitään ennen tansseja. Oltiin kuitenkin sovittu että laittaudutaan yhdessä nii kyllä me käytännössä tehtiin jotain. Joten siis mentiin mun kaverin talolle syötiin vähän välipalaa ja laittauduttiin tansseja varten ja sitten sen mun kaverin äiti vei meidät koululle. Sisäänpääsy maksu oli 7 dollaria ja ne tanssit kesti kolme tuntia. Itse tanssi ei ollut mitenkään kauhean ihmeellinen mutta mulla oli tosi hauskaa silti. Käytännössä me vaan tanssittiin kolme tuntia. Kun pääsin kotiin menin melkein suoraan nukkumaan ja uni tuli kyllä tosi helposti.

Sofia