Puolivälissä

Jouluvaloja USA:ssa

Mitkä minulla on fiilikset puolessa välissä vuotta?

Isot juhlapyhät kuten Thanksgiving, Halloween ja Joulu on nyt vietetty. Oli aivan mieletön ja unohtumaton Joulu mun jenkkiperheessä. Ajattelin, että Joulun aikaan pahin koti-ikävä iskee mutta minun tilanne oli päinvastainen. Oli ihanaa nauttia hieman erilaisesta Joulusta täällä Floridan auringon alla. Meidän Joulu täällä erosi kuitenkin jonkin verran Suomen Joulusta. Esimerkiksi lahjat jaettiin 25.päivä aamulla, lämpötila oli noin 30 astetta enemmän, kuin yleensä Suomessa Joulun aikaan. Sekä täällä jokaisella oli oma joulusukka (stocking), johon perheenjäsenet laittoivat päivittäistavaroita, pieniä lahjoja yms. sekä tietysti jouluruoka oli melko erilaista. Yhteistä oli kuitenkin tapa viettää Joulua perheen kanssa yhdessä.

Joulusukkia

Olen myös tullut entistä läheisemmäksi mun host-perheen kanssa ja ajatuskin lähdöstä kauhistuttaa. Arki täällä tuntuu jo niin kotoisalta ja perhe tuntuu oikealta perheeltä.

Olen myös alkanut unelmoimaan jo tulosta takaisin Collegeen tänne Suomen lukion jälkeen. Rakastan Yhdysvaltojen kulttuuria ja elämää täällä. Olenkin käyttänyt paljon aikaa tiedon etsimiseen ja selvittelyyn, mitä se vaatii ja miten se olisi mahdollista palata takaisin opiskelemaan Yhdysvaltoihin.

Vaihto-oppilas ja isäntäperhe

Ennen kaikkea olen päässyt kokemaan todella paljon upeita asioita mm. shoppailua, vierailu Georgiassa, loma Miamissa ja Cocoa Beachilla. Joka päivä on erilainen ja aion loppuun asti nauttia jokaisesta päivästä. Olen todella kiitollinen kaikista asioista, joita olen päässyt kokemaan, lahjoista, joita olen saanut, ihmisistä, joita olen päässyt tapaamaan sekä kaikista ihanista ja unohtumattomista muistoista.

Paljon upeita juttuja tulee varmasti vielä seuraava 5 kuukautta pitämään sisällään mm. Uusi Vuosi, Belo Usan vaihtarimatka Havaijille, Ariana Granden konsertti Toukokuussa sekä monia muita ihania muistoja.

Anni
USA, 18-19

Vaihtari ja jouluvalot