Urheilua, onnistumisia ja lomailua!

Mun elämä täällä sujuu tosi hyvin ja vaihtovuoden loppu puolta jo mennään. Ihan hullua! Vaikka kavereita, perhettä, Suomea ja varsinmin suomi-ruokaa on jo vähän ikävä, en mä silti vielä ole täältä valmis lähtemään. Onneksi mulla on kolme kuukautta jäljellä elää mun unelma vuotta ja siitä aion ottaa kaiken irti. Viime kuusta olen taas monia uusia kokemuksia taas rikkaampana ja vielä monia juttuja on edessä päin.

Tennis
Tenniskausi on siis vihdoin alkanut ja mulla on nyt taas joka päivä treenit koulun jälkeen. Ensimmäisten viikkojen aikana meillä on ollut challenges eli pelejä joiden perusteella valmentajat tekevät rankingin. Olen pelannut yhdeksän matsia, ja niistä voittanut seitsemän, joten ihan hyvin on mun kausi alkanut. En ole ikinä ennen pelannut tennistä, joten tosi innolla odotan oppivani lisää. Heti Spring breakin jälkeen meillä onkin sitten ensimmäinen nelinpeli turnaus. Nyt ilmatkin on ruvennut lämpenemään ja jopa hipomaan kahtakymmentä astetta, joten ulkona on ollut tosi ihana pelata.

Hawaii
Olin helmikuussa Hawailla, vaihtareille järjestetyllä matkalla, ja pakko sanoa että se oli varmasti yksi elämäni parhaista viikoista. Meinasin myöhästyä jatkolennolta ja mun matkalaukku katosi kahdeksi päiväksi, mutta tää reissu oli kaikista pienistä vastoinkäymisistä huolimatta aivan mahtava. Surffasin elämäni ekaa kertaa, oltiin snorklaamassa Hanauma Bay biitsillä värikkäiden kalojen sekä vesikilpikonnien kanssa, vierailtiin Pearl Harborilla, japanilaisten pommittamassa laivastotukikohdassa toisessa maailmansodassa, käytiin shoppailemassa Amerikan suurimmassa ulkoilma ostoskeskuksessa, tehtiin hike Diamond head nimiselle kraaterille, josta oli aivan upeat maisemat, käytiin ananas farmilla ja söin ehkä maailman parasta ananas frozen yogurttia, pidettiin beach party pilkko pimeällä rannalla, jossa ei ollut ketään muita kuin meidän sadan vaihtarin porukka, oltiin katamaraani ajelulla ja meillä oli viimeisenä iltana oikea perinteinen Hawailainen juhla. Aivan sairaan hyvää ruokaa, hula hula tanssia, aloha-meininkiä, uusia ystäviä, auringon ottoa ja uimista. Toi viikko oli aivan varmasti yksi mun koko vaihtovuoden kohokohdista.

Spring break
Lähdettiin host-perheen kanssa South Dakotaan kolmeksi päiväksi pienelle lomalle. Käytiin katsomassa Mount Rushmore eli kallioon veistettyjä presidentin kasvoja, jotka olivat vielä valtavamman kokoiset kun mä olin kuvitellut. Oli tosi makeeta käydä siellä kun olen aikaisemmin vaan nähnyt kuvia. Mentiin myös uimaan maailman suurimpaan sisä kuumavesialtaaseen. Vesi tulee maan alta kuumavesilähteestä ja uimapaikka on vaan rakennettu siihen päälle. Vesi oli ihanan lämmintä, vaikka sitä siis ei ole millään tavalla lämmitetty. Spring breakin lopulla kerettiin vielä kavereiden kanssa tehdä päivän laskettelu reissu, joka oli tosi hauskaa. Lähdettiin aamulla tosi aikaisin ajamaan kohti rinteitä ja laskettiin koko päivä. Aurinko paistoi niin lämpimästi että ei edes tarvinnut takkia. Coloradossa laskettelukausi voi kestää jopa kesäkuuhun saakka, joten onneksi tullaan vielä menemään uudestaan.

Ensi viikonloppuna lähdetään mun siskon kanssa Californiaan sukulaisten luokse viideksi päiväksi, joten spring breakin jälkeen tuleekin heti vähän extra lomaa, mutta mikäs siinä, hah, Sitä odotan tosi innoissaan. Siitä seuraavana viikonloppuna onkin sitten prom, eli ensi kerralla onkin sitten paljon taas kerrottavaa!

-Isa