5 syytä miksi on hyvä pitää blogia vaihdon aikana

1. Olet lähdössä elämäsi seikkailuun, joten tahdot varmasti jakaa kaikki upeat kokemukset ja elämykset, uusista ihmisistä ja ystävistä puhumattakaan!


Isa vietti upean loman Havaijin lämmössä >>


2. Saat pidettyä kaikki läheiset ajan tasalla. Ihan varmasti äitisi, ystäväsi ja sukulaisesi tahtovat tietää mitä sinulle kuuluu! Blogin avulla saat kerrottua kaikille kuulumiset samalla kertaa ja säästyt monien sähköpostien lähettämiseltä.


Daniel on ollut upeissa koulun kuvausprojekteissa mukana vuotensa aikana >>


3. Inspiroi muita! Luitko sinä monen vaihto-oppilaan blogia ennen päätöstä lähteä vaihtoon? Nyt sinulla on mahdollisuus jakaa sekä kokemuksia että vinkkejä seuraaville vaihtareille.


Jasmin kertoo miksi hän valitsi juuri Kanadan kohdemaakseen >>


4.
On mahdotonta muistaa kaikkea. Blogi toimii samalla päiväkirjana, jonne voi aina palata muistelemaan vuoden aikana tapahtuneita asioita, esimerkiksi sitä ensimmäistä koulupäivää täysin uudessa koulussa ja maassa!


Go Packers! Niini kertoo omasta High Schoolistaan >>


5. Bloggaajat tukevat toisiaan! Yhä useammat vaihtarit pitävät omaa blogiaan ja tietty samanhenkisyys yhdistää bloggaajia. Lue muiden blogeja samalla kun pidät omaa ja jakakaa kokemuksianne. Vaikka jokainen vaihto-oppilasvuosi on ainutlaatuinen, huomaat, että niissä on myös paljon samaa.


Tanja huomasi kokevansa kulttuurishokin oireita >>