Vaihto-oppilaaksi Argentiinaan!

Vaihto-oppilas vaihtoperheensä kanssa

Asut paikallisen isäntäperheen luona ja käyt joko julkista tai yksityistä koulua. Argentiinalaiset ovat perherakkaita ja yhteinen illallinen on monessa perheessä päivän kohokohta. Perheeseen katsotaan kuuluvaksi usein niin serkut kuin naapuritkin. Urheilu, musiikki ja vilkas seuraelämä kuuluvat argentiinalaiseen arkeen. Mikäli haluat oppia sujuvan espanjankielen ja olet sosiaalinen – Argentiina on sinua varten!

Argentiinan espanja eroaa hiukan Espanjassa puhutusta kielestä, mutta kotiin palattuasi pystyt keskustelemaan sujuvasti kenen tahansa espanjankielisen kanssa.

Maisemia sademetsistä jäätikköihin
Argentiinassa, Etelä-Amerikan toiseksi suurimmassa maassa, luonto on kaikessa vaihtelevuudessaan upea kokemus. Pohjoisen tropiikista on matkaa etelän Tulimaahan yli 3500 km ja siihen väliin mahtuu koko luonnon monimuotoisuus. Argentiinassa voit tutustua sekä sademetsiin että jäätikköihin, ratsastaa Pampasin tasangolla, etsiä dinosauruksien jälkiä Patagoniassa tai nähdä tangoa Buenos Airesin kaduilla.

Kuka voi hakea?

Voit hakea Argentiinaan Exploriuksen vaihto-oppilaaksi, jos olet syntynyt 1.3.2000–1.8.2003 välisenä aikana, et ole osallistunut ylioppilaskokeisiin ja opiskelet kokopäiväisesti lähtöä edeltävänä lukukautena. Sinulla tulee olla kaikista opiskelemistasi aineista hyväksytyt suoritukset ja hyvä englanninkielen taito. Aiempia espanjankielin opintoja ei vaadita.


Lähtö

Lukuvuoden ohjelmassa lähdet Argentiinaan joko tammikuussa 2018 ja palaat saman vuoden joulukuussa tai heinäkuussa 2018 ja palaat Suomeen kesäkuussa 2019.


Hinta

Vaihto-oppilasvuosi 2018/19 Argentiinassa maksaa 8 950 €.


Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."