Classic High School


Argentiinaan saavuttuasi osallistut viikon mittaiselle Soft Landing Camp –leirille Cordoban vuoristossa. Leirillä on myös espanjankielinen opetusta ja voit lähteä vaihto-oppilaaksi Argentiinaan vaikka et olisi opiskellut espanjaa aikaisemmin. Leirillä pääset mukavasti alkuun espanjankielen opinnoissa ja leirin jälkeen isäntäperheesi pitää huolen siitä, että espanjaa käytät joka päivä!

Argentiinaan voit lähteä Classic High School vaihto-oppilaaksi helmikuussa paikallisen lukuvuoden mukaisesti tai heinäkuussa suomalaisen lukuvuoden mukaisesti. Paikallinen kouluvuosi alkaa maaliskuun ensimmäisellä viikolla ja loppuu joulukuussa. Vaihto-oppilasvuosi Argentiinassa kestää 9-10 kk ja lukukausi 4-5 kk.

Miksi lähteä Argentiinaan helmikuussa?

  • Argentiinassa on silloin kesä
  • aloitat koulunkäynnin paikallisen kouluvuoden alkaessa

Jos lähdet Argentiinaan heinäkuussa

  • vietät paikallisen kesäloman siellä, mikä on hyvä tilaisuus osallistua järjestetyille vaihto-oppilasmatkoille Iguazun vesiputouksille tai Patagoniaan         

Lukukauden (4-5 kk) Argentiinassa viettävillä vaihto-oppilailla on mahdollisuus suunnitella lukio-opintonsa siten, että valmistuvat lukiosta samaan aikaan suomalaisten kaverien kanssa Argentiinasta palattuaan. Argentiinan lukukausi pitää ottaa huomioon kurssien suunnittelussa jo lukion ensimmäisellä luokalla.