IsäntäperheVaikka monilla isäntäperheillä on teini-ikäisiä lapsia, emme voi taata että jokaisen vaihto-oppilaan isäntäperheessä olisi saman ikäisiä sisaruksia. Joissain isäntäperheissä lapset ovat nuorempia, joissakin lapsia ei ole ollenkaan ja on mahdollista että isäntäperheenä toimii perhe jossa on vain yksi vanhempi. Argentiinassa suku on kuitenkin osa perhettä ja vaikka asuisit yksinhuoltajaperheessä, kuuluu sukuun todennäköisesti suuri joukko ihmisiä jotka vierailevat luonanne säännöllisesti.

Sinut otetaan vastaan isäntäperheessäsi uutena perheenjäsenenä ja sinun odotetaan osallistuvan perheen toimintaan heti alusta alkaen. Tulet huomaamaan, että kaikki perheessäsi puhuvat paljon ja kovaäänisesti. Vaikka espanjasi ei olisi alkuun sujuvaa, tulisi sinun rohkeasti ottaa osaa keskusteluihin! Arkipäivän espanjan oppiminen tulee olemaan helppoa, sillä kaikki ympärilläsi tukevat sinua tavoitteissasi.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.