Classic High SchoolVaihto-oppilasvuosi "down under", Australiassa

Classic High School ohjelmassa etsitään sinulle ensin isäntäperhe ja sen jälkeen koulupaikka. Hyvin monet Classic -oppilaat sijoittuvat Ausralian eteläisimpiin osiin South Australiaan, Victoriaan ja Tasmaniaan. 

Lähtö Australiaan on joko tammikuussa australialaisen kouluvuoden mukaan tai heinäkuussa suomalaisen lukuvuoden mukaan. Classic -oppilaana voit oleskella Australiassa 
5 tai 10 kuukautta. 

Jos lähdet heinäkuussa lukuvuodeksi tulet viettämään paikallisen kouluvuoden mukaisen kesäloman, joka alkaa marraskuun lopussa ja päättyy tammikuun lopussa. Monet paikallisista nuorista ovat kesätöissä tänä aikana. 

Lähtö vaihto-oppilaaksi Australiaan tammikuussa on varteen otettava vaihtoehto koska

- Australiassa on silloin kesä
- säästät kokonaiskustannuksissa koska sinun ei tarvitse varata rahaa paikallisen kesäloman aikaisiin matkoihin toisin kuin niiden, jotka lähtevät Australiaan suomalaisen lukuvuoden mukaisesti
- aloitat Australian oleskelusi paikallisen kouluvuoden alkaessa

Australian oleskelusi aloitat Sydneyssä kolmen päivän Soft Landing Camp – leirillä.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.