Isäntäperhe


 
Australian Classic High School -ohjelmassa mukana olevat isäntäperheet eivät saa mitään taloudellista etua sinun vastaanottamisestasi. Isäntäperheesi avaa kotinsa sinulle korvauksetta koska heistä on mukavaa, että heillä asuu lukuvuoden ajan ulkomaalainen vaihto-oppilas, joka oppii australialaisesta elämästä ja kulttuurista isäntäperheen arkipäivässä. Voi myös olla, että isäntäperheesi suku on lähtöisin Pohjoismaista ja he haluavat oppia enemmän esi-isiensä kulttuurista. 

Isäntäperhe valitsee sinut ja hakemuksesi perusteella he olettavat, että sopeudut heidän perheeseensä. Kun täytät englanninkielistä hakupakettia kirjoitat myös kirjeen tulevalle isäntäperheellesi. Ole kirjeessäsi myönteinen ja rehellinen, perheet lukevat vaihto-oppilaiden kirjeitä tarkkaan! 

Järjestöllämme Australiassa on pitkä kokemus isäntäperheiden ja vaihto-oppilaiden parissa työskentelystä. Kun järjestö on vastaanottanut englanninkielisen hakemuksesi he alkavat etsiä sinulle sopivaa isäntäperhettä. Sopivan perheen löydyttyä paikallinen edustaja hakee sinulle koulupaikan isäntäperheesi koulupiirissä. Ole varautunut koulumatkaan, välimatkat Australiassa ovat pitkiä! 

Classic -vaihto-oppilaat sijoittuvat eri puolille Australiaa, suurin osa on Australian eteläosissa. Jos haluat tietylle alueelle Australiassa, tutustu Select High School tarjontaan. Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.